9ος Γύρος Πόλης Ρεθύμνου

13-5-2018: Αγώνες στο Ρέθυμνο

Share

O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και με την υποστήριξη του ΣΥΝ ΠΟΛΙΣ έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει τρεις (3) παράλληλους αγώνες δρόμου για αθλητές, μη αθλητές παιδιά ΑμεΑ, και αθλητές Special Olympics.

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2018

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΡΕΘΥΜΝΟ

3. ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Πλ. Αγνώστου Στρατιώτη

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     

Η συμμετοχή στον Αγώνα 10χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες είναι γεννημένοι/ες το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες). 

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει να είναι γεννημένοι το έτος 2005 και μεγαλύτεροι.

Ο Αγώνας 1000μ για Παιδιά και ΑμεΑ απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης (παιδιά γεννημένα το 2008, 2007, 2006) αλλά και ΑμεΑ και/ή αθλητές Special Olympics ανεξαρτήτου ηλικίας. Eπίσης μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από το γονέα ‘η το κηδεμόνα τους.  

            

5. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Mε την ηλεκτρονική σας εγγραφή:

  • 5 ευρώ για τον αγώνα των 10.000 μέτρων
  • 5 ευρώ για τον αγώνα 5.000 μέτρων , και
  • δωρεάν ο αγώνας για παιδιά και ΑΜΕΑ, Special Olympics

Εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Μαΐου έχουν κόστος 10 ευρώ στα 10.000 μέτρα και στα 5.000 μέτρα.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σωματείο ΣΥΝ ΠΟΛΙΣ για κοινωνικό σκοπό.

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου <<Σύνπολις>>, ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 από μια ομάδα νέων Ρεθεμνιωτών με σύνθημα “Κοινός Τόπος-Κοινός Στόχος”!

Είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη Κυβερνητικό σωματείο στηριζόμενο αποκλειστικά σε εθελοντική βάση συμμετοχής. Σκοποί του Σύνπολις είναι: Κοινωνικοί (Συναυλίες αλληλεγγύης, στήριξη κοινωνικών δομών και συλλόγων), Πολιτιστικοί (διοργάνωση πολιτιστικών και παραδοσιακών εκδηλώσεων), Πολιτικοί (παρεμβάσεις σε ζητήματα που απασχολούν πολίτες, κοινωνικές ομάδες και τον τόπο μας)

Στεγάζεται σε γραφεία στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα που διαθέτει (www.synpolis.gr), τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ραδιοφωνική εκπομπή μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται για τις δράσεις μας. Συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές, συλλόγους, φορείς και μεμονωμένα άτομα για την επίτευξη των καταστατικών του στόχων, που δεν είναι άλλοι από την πρόοδο, την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου.

Η πληρωμή κόστους εγγραφής μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 0026.0136.14.0200669248 Τράπεζα EUROBANK 

ΙΒΑΝ:GR7402601360000140200669248,Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΥΝ ΠΟΛΙΣ Στην κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο της απόδειξης στο email: [email protected]). ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 4 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Επίσης η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής μπορεί να γίνει και με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. 

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει τσάντα αθλητή που περιλαμβάνει (ισχύει για τους συμμετέχοντες στους αγώνες 5χλμ & 10χλμ):

  • Τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης,
  • Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
  • Αναμνηστικό μπλουζάκι

 

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά από τον παρακάτω σύνδεσμο

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=77cb35851ee352193ab2e493ccfd9592

 

Και την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr www.runningcrete.gr Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τη Παρασκευή 11 Μαΐου και ώρα 14:00.

Όσοι δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τη Παρασκευή 4 ΜΑΙΟΥ θα έχουν το ονοματεπώνυμο τους τυπωμένο πάνω στο νούμερο συμμετοχής τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από το Γραφείο του Τμήματος Αθλητισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 12.00 – 20.00.

 

 

Την ημέρα της εκδήλωσης (Κυριακή 13/05/2018) στον χώρο της εκκίνησης θα γίνεται παραλαβή πακέτου συμμετοχής ώρα 08:00-09:30 πμ για τον Α’,Β,Γ αγώνα από τους αθλητές που προέρχονται εκτός Ρεθύμνου.

Σας επισημάνουμε επίσης ότι στους αγώνες ‘Β’ και ‘Γ’ θα βραβευθούν οι πρώτες ομάδες (σχολεία, σωματεία, γυμναστήρια κλπ) με τις περισσότερες συμμετοχές.

                                

Σημείωση: Σε περίπτωση ατομικής δήλωσης ανηλίκου θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του συμμετάσχοντα. Μπορείτε να τις προμηθεύεστε από το site www.rethymno.gr και από το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου, Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» κάθε μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή) 8:00-15:00μμ.Τηλ./ fax Επικοινωνίας 2831055645

email: [email protected] .

 

 

 

       7. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ : Στον αγώνα 10.000μέτρων και 5.000 μέτρων θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ατομικό τσιπάκι σε κάθε αθλητή.

 

 

      8. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

 

Τα προσωπικά αντικείμενα, για όποιον δρομέα το επιθυμεί, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στους διοργανωτές τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση του αγώνα στον οποίο συμμετέχει (δηλ. το αργότερο μέχρι τις 09.30 για τα 10χλμ και μέχρι τις 11.15 για τα 5χλμ). Η παράδοση γίνεται μόνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Για λόγους ασφάλειας και προστασίας, η παραλαβή της τσάντας του κάθε δρομέα, αμέσως μετά τον τερματισμό, θα γίνεται με τη βοήθεια εθελοντών, από τον ίδιο τον δρομέα, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βελερεφόντεια 2018
8-7-2018: Αγώνας 6 χλμ. στη Ν. Μάκρη
7o Μινωικό Μονοπάτι Μύθων - Αναβολή
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
9ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο