2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου για Όλους «Προφήτης Ηλίας 2018»

18-3-2018: Αγώνες 10, 6,7 & 2,7 χλμ. στη Ρόδο

Share

Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν στον Προφήτη Ηλία Ρόδου αγώνες 10, 6,7 & 2,7 χλμ.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, διοργανώνει, σεσυνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία Στίβου της Ρόδου (Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Γ.Α.Σ. Η ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ, Α.Σ. ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ, Α.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΗΣ & Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ), την υποστήριξη της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., της ΕΛΑΦΟΣ Hotel, της Ασφαλιστικής Εταιρείας ERGOΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, της κοινοπραξίας σχολών οδηγών «ΡΟΔΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ», της Επιχείρησης PANEDICAPO,    καθώς και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής , Σαλάκου και Απολλώνων,τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους με την επωνυμία «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018», την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Πρόκειται για τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμουγια Όλους, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της IAAF, και της ITRA, που διεξάγεται στην Ρόδο.

Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων μας και το οικογενειακό τους περιβάλλον, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ και στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

Ο Ορεινός Δρόμος ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018’’ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, Ξενοδοχείο Έλαφος – Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση θα δοθεί στο προαύλιο τουΞενοδοχείου Έλαφος – Προφήτης Ηλίας και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ
– Αγώνας Ορεινού Δρόμου -2,700-Μέτρα
– Αγώνας Ορεινού Δρόμου-6,670-Μέτρα
– Αγώνας Ορεινού Δρόμου -10,005-Μέτρα

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ

  • Η εκκίνηση,για τις αποστάσεις των6,7 χιλιομέτρων, αλλά και των 10,0 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10:30.
  • Για την απόσταση των2,7χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:30.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
– Έναρξη εγγραφών έχει οριστεί η ημερομηνία, 6ηΜαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη.
– Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους 2018, Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, 30’ πριν την έναρξη του κάθε αγώνα δρόμου.
– Προσοχή: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα Σωματεία Στίβου των Ε.Α.Σ. πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στα παρακάτωemail:[email protected] ή και στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Πέμπτη15 Μαρτίου 2018, ώρα 23:00 σύμφωνα με την φόρμα που επισυνάπτεται.
– Οι δηλώσεις συμμετοχής σωματείων άλλων αθλημάτων, συλλόγων δρομέων, γυμναστηρίων και άλλων οργανωμένων κοινωνικών ομάδων πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο email: [email protected] ή καιστο [email protected]το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ώρα 23:00 για την καλύτερη διευκόλυνση των Οργανωτών, σύμφωνα με τις φόρμες που επισυνάπτονται.
– Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές όμως και την ημέρα του αγώναμέχρι 30΄ πριν την έναρξη κάθε αγώνα δρόμου.
– Επίσης στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, έναντι πάρκου μέσα στο βοηθητικό στάδιο υπάρχουν οι φόρμες εγγραφής όπου και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αμέσως και να καταθέσετε το αντίτιμο συμμετοχής σας 5 ευρώ.

Για αυτούς που θα καταθέσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά (μέσω ema;ilή θα την στείλουν μέσω FAX, η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:30    

– Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. Σάββα Διακονικόλα, Διευθυντή του Αγώνα και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο 22410 30145 ή στο 6942475735.
– Η υποβολή της Δήλωσης από τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΩΝ ΕΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
– Φόρμες εγγραφής θα έχουν και οι υπεύθυνοι προπονητές των αθλητικών Σωματείων, που τα ίδια τα σωματεία θα ορίσουν.
– Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
– Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.
– ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής, η Ο.Ε. δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο).

Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: (09:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2241030145
ΦΑΞ: 2241030145

EMAIL: [email protected]; [email protected]; [email protected],

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διήμερο ενημέρωσης από το Fifth Element
Το Σαββατοκύριακό 13 και 14 Απριλίου το κατάστημα Fifth Element στα Ιωάννινα διοργανώνει το 1ο Advance Weekend όπου κορυφαίοι αθλητές του βουνού θα διδάξουν τεχνικές προπόνησης αλλά και μεθόδους βελτίωσης της απόδοσης σε ορεινά μονοπάτια. Δείτε περισσότερα.
1 Εξωμεριά Trail Race
14-9-2014: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου – Πανόρμου Τήνου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου ορεινού αγώνα: Εξωμεριά Trail Race , στις 14 Σεπτεμβρίου στο B.A άκρο του νησιού.
Στα χνάρια του... Εφιάλτη
Όρος Καλλίδρομο, 13 Απριλίου 2008
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο