Piraeus EndoNight Run 2018

16-6-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. τρέξιμο και 2,5 χλμ. περπάτημα στον Πειραιά

Share

Το Σάββατο 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί στον Πειραιά το Piraeus EndoNight Run 2018. Πρόκειται για την τρίτη έκδοση της διοργάνωσης η οποία περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. τρέξιμο και 2,5 χλμ. περπάτημα και διεξάγεται από την ΑμΚΕ “AWARE” σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά
To event, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την AμΚΕ “AWARE” (για την ενημέρωση & πρόληψη των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων), στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ENDOMARCH WORLDWIDE. Το Κίνημα, που έχει πλέον εξαπλωθεί σε πάνω από 63 πόλεις-χώρες του κόσμου, αποτελεί μια Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την άγνωστη πάθηση που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Στόχος του Endomarch Greece: να ‘διαδώσουμε’ όλοι μαζί το μήνυμα για την Γυναικεία Υγεία! Να ενημερώσουμε… να ευαισθητοποιηθούμε… να ‘σπάσουμε την σιωπή’ για την γυναικολογική πάθηση της Ενδομητρίωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή του “Piraeus EndoNight Run 2018”, θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα στα: Instagram: endomarch_greece, Facebook: Endomarch Greece, αλλά και στο www.endomarch.gr

Τι είναι η Ενδομητρίωση
Η Ενδομητρίωση είναι μια γυναικολογική πάθηση, η οποία προσβάλλει 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας παγκοσμίως. Ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας και συχνά δεν δίνει ορατά συμπτώματα! Η διάγνωση δεν είναι εύκολη και η ασθένεια εντοπίζεται συνήθως μόνο μετά από αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψη. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως η ασθένεια ή/και η λάθος διάγνωσή της μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα υγείας, όπως ισχυρούς πόνους, ανεπάρκεια οργάνων και άλλες παρενέργειες που ενδέχεται να αποδειχθούν απειλητικές ακόμη και για την ίδια τη ζωή μιας νέας γυναίκας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Monemvasia Run Challenge 2020
Αγώνες στην Μονεμβασιά
Μαραθώνιος Ναυπλίου - Nafplio Marathon 2017
5-3-2017: Αγώνες μαραθώνιου, ημιμαραθώνιου, 5 & 2,5χλμ. στο Ναύπλιο
Τα Ιωάννινα έτρεξαν!
Δρομείς γέμισε η πόλη των Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Run Greece του αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της ομώνυμης σειράς λαϊκών αγώνων δρόμου που έχει θεσπίσει εδώ και λίγο καιρό ο ΣΕΓΑΣ. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.000 και στα δύο αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ. Συγκεκριμένα στη μικρότερη απόσταση, αυτή των 5 χλμ. τερμάτισαν 675 δρομείς, ενώ στα 10 χλμ. συνολικά 403 δρομείς πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο