1ος Διεθνής ημιμαραθώνιος και 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθωνίου στο κέντρο της Αθήνας που θα έχει χαρακτήρα διεθνούς αγώνα αλλά και Πανελληνίου Πρωταθλήματος ημιμαραθωνίου. Ο αγώνας θα ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα τερματίζει στο Ζάππειο.

Share

Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθωνίου στο κέντρο της Αθήνας που θα έχει χαρακτήρα διεθνούς αγώνα αλλά και Πανελληνίου Πρωταθλήματος ημιμαραθωνίου. Ο αγώνας θα ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα τερματίζει στο Ζάππειο.

Ο αγώνας θα έχει την επωνυμία «Acropolis Half Marathon 2012 – Athens Run 2012». Παράλληλα θα γίνουν και αγώνες 8 και 3 χλμ. για παιδιά ενώ η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.
 

Λεπτομέρειες αγώνα
Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος περιλαμβάνει τη διαδρομή των 21.100 μ., ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 8 χλμ. και 3 χλμ. για μικρά παιδιά.
Οι διαδρομές έχουν ως εξής:
21.100μ.: Παναθηναϊκό Στάδιο-Λ. Αλεξάνδρας-Πατησίων-Πανεπιστημίου-Ακρόπολη-Ζάππειο.
8 χλμ.: Πανεπιστήμιο-Λ. Αμαλίας-Ζάππειο.
3 χλμ.: Χίλτον-Β. Σοφίας-Β. Αμαλίας-Ζάππειο. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα του αγώνα www.acropolishalfmarathon.gr, στους χώρους άθλησης του Οργανισμού (Γυμναστήρια, Κολυμβητήρια, Κλειστά Γήπεδα), στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων και στον ΣΕΓΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
30ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου
1-6-2014: Αγώνα δρόμου απόστασης 11,2 χλμ. αλλά και μικρότερο αγώνα απόστασης 1,1 χλμ. διοργανώνειο Δήμος Διστόμου όπως και κάθε χρόνο στη μνήμη φαγιασθέντων Διστομιτών από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής.
4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη - Historic Run
14-10-2018: Αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. στη Νέα Σμύρνη
3ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»
24-9-2017: Για 3η χρονιά θα διεθαχθούν αγώνες δρόμου αφιερωμένοι στους πρόσφυγες της Μ. Ασίας.
Back to Top