1ος Διεθνής ημιμαραθώνιος και 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθωνίου στο κέντρο της Αθήνας που θα έχει χαρακτήρα διεθνούς αγώνα αλλά και Πανελληνίου Πρωταθλήματος ημιμαραθωνίου. Ο αγώνας θα ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα τερματίζει στο Ζάππειο.

Share

Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθωνίου στο κέντρο της Αθήνας που θα έχει χαρακτήρα διεθνούς αγώνα αλλά και Πανελληνίου Πρωταθλήματος ημιμαραθωνίου. Ο αγώνας θα ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα τερματίζει στο Ζάππειο.

Ο αγώνας θα έχει την επωνυμία «Acropolis Half Marathon 2012 – Athens Run 2012». Παράλληλα θα γίνουν και αγώνες 8 και 3 χλμ. για παιδιά ενώ η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.
 

Λεπτομέρειες αγώνα
Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος περιλαμβάνει τη διαδρομή των 21.100 μ., ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 8 χλμ. και 3 χλμ. για μικρά παιδιά.
Οι διαδρομές έχουν ως εξής:
21.100μ.: Παναθηναϊκό Στάδιο-Λ. Αλεξάνδρας-Πατησίων-Πανεπιστημίου-Ακρόπολη-Ζάππειο.
8 χλμ.: Πανεπιστήμιο-Λ. Αμαλίας-Ζάππειο.
3 χλμ.: Χίλτον-Β. Σοφίας-Β. Αμαλίας-Ζάππειο. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα του αγώνα www.acropolishalfmarathon.gr, στους χώρους άθλησης του Οργανισμού (Γυμναστήρια, Κολυμβητήρια, Κλειστά Γήπεδα), στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων και στον ΣΕΓΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας με περιβαλλοντική ευαισθησία
Tην Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Χορτιάτης Trail Run 2013. Ο αγώνας που διεξάγεται στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες,κυνηγοί, παράνομη υλοτομία, μηχανοκίνητες δράσεις) και την ευαισθητοποίηση όλων μας.
Τελικά αποτελέσματα αγώνα 48 ωρών του Διεθνούς Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων Αθήνας 2010, Ελληνικό
Τελικά αποτελέσματα και ενδιάμεσες αποστάσεις ανά 6 ώρες του αγώνα 48 ωρών του Athens International Ultramarathon Festival 2010.
Στη Βιέννη ο Eliud Kipchoge για το INEOS 1:59 Challenge
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πολυσυζητημένο INEOS 1:59 Challenge
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο