Iti Trail Run

22-4-2018: Αγώνας trail στην όμορφη Παύλιανη

Share

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Παύλιανη Φθιώτιδος

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΑΠΟΔΟΧΗ

Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποδέχεται τους παρόντες κανονισμούς τέλεσης του αγώνα, οφείλει να τους σεβαστεί, να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ορεινό περιβάλλον, με δύσβατο έδαφος και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών.

Παιδιά ηλικίας 14-18 μπορούν ωα συμμετάσχουν μόνο στην FUN διαδρομή, και μόνο με την έγγραφη συγκατάθεση του γονέα. (Υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η διαδικασία εγγραφής έχει ως εξής:

– Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία

– Στη δήλωση συμμετοχής όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν όλα τα πεδία τα οποία είναι με αστερίσκο. Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοργάνωση για τον αγώνα.

– Η ολοκλήρωση της συμμετοχής γίνεται μετά και την κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής στην Τράπεζα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.runmtbrace.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ HΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής ορίζεται η Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Προσοχή: Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν είναι δυνατή η εγγραφή στον αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι:

Fun Trail: 10 ευρώ.

Semi Trail: 15 ευρώ.

Long Trail: 20 ευρώ.

Περιλαμβάνει:

– Τεχνικό μπλουζάκι

– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

– Ανάγλυφο μετάλλιο

– Σταθμούς τροφοδοσίας

– Πρώτες βοήθειες

– Ομάδα διάσωσης

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΗ

Αν κάποιος ματαιώσει τη συμμετοχή του πρέπει να το κάνει το αργότερο 20 μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ώστε να του επιστραφεί το αντίτιμο συμμετοχής.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ Ή ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα για οποιονδήποτε λόγο, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής μπορεί να γίνει ως εξής:

– με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα πρέπει να κάνετε κατάθεση του κόστους συμμετοχής στον παρακάτω λογαριασμό με εμφανές το όνομα καταθέτη και κατόπιν να μας στείλετε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό κατάθεσης στο: [email protected].

Λογαριασμός Εθνική Τράπεζα

Αρ. Λογαριασμού: 754/002862-27

IBAN: GR42 0110 7540 0000 7540 0286 227

Δικαιούχος: Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Λαμίας

Τυχόν έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα, έτσι ώστε το τελικό ποσό να είναι ίσο με το κόστος συμμετοχής και η εγγραφή να θεωρείται ολοκληρωμένη.

 

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Δεν υπάρχει όριο ως προς τον μέγιστο αριθμό αθλητών που μπορεί να φιλοξενήσει η διοργάνωση.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική (chip)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Παράδοση αριθμών: Οι αριθμοί θα παραδίδονται στους αθλητές την Κυριακή 22 Απριλίου από τις  07:30πμ ως 09:30πμ.

Τεχνική ενημέρωση: Η τεχνική ενημέρωση θα γίνει στο χώρο εκκίνησης 10 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια, ή τεχνητή υποβοήθηση αθλητών μεταξύ τους καθώς και η χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Επιτρέπεται η χρήση μπατόν, χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη οποιουδήποτε υλικού συσκευασίας κατά μήκος της διαδρομής.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η διαδρομή του κάθε αγώνα ακολουθεί μονοπάτια, βατούς χωματόδρομους και ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Είναι σηματοδοτημένη σε όλο το μήκος της.

 ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Θα υπάρχουν  σταθμοί τροφοδοσίας που θα προσφέρουν νερό και ξηρά τροφή.

Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος αναλόγως των αναγκών του να μεταφέρει την απαραίτητη τροφή (ισοτονικά-ενεργειακά  τζελ) και νερό που θα του εξασφαλίσει την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

Υπάρχουν σταθμοί ελέγχου όπου οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να καταγραφούν από τους κριτές. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η οργάνωση δεν υποχρεώνει τους αθλητές να μεταφέρουν συγκεκριμένο εξοπλισμό, εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

ΠΟΙΝΕΣ

Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:

– Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής.

– Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας.

– Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.

– Ρίψη απορριμμάτων.

– Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά.

– Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών.  Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ.

– Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου.

– Χρήση απαγορευμένων ή ναρκωτικών ουσιών.

– Εγκατάλειψη και μη ενημέρωση σε κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η όποια απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, είναι τελική και δεν δέχεται καμία συζήτηση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την επιτροπή του αγώνα, υπεύθυνη για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ένσταση προκύψει, αποτελούν οι: Διευθυντής αγώνα, Υπεύθυνος χάραξης, Υπεύθυνος ασφάλειας και ο Υπεύθυνος κριτών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και στελέχη των Ελλήνων Διασωστών  να επέμβουν όποτε και αν χρειαστεί. Η οργάνωση επιτηρεί τις διαδρομές, τις καθαρίζει , σηματοδοτεί τα επικίνδυνα σημεία και διαθέτει τετράτροχα οχήματα έτοιμα να παρέμβουν.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mε την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δόλιχος Αγώνας Δρόμου 2016
22/24-4-2016: Το ΑΣ Ολύμπιοι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Απριλίου αγώνα δρόμου υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία.
1α Δημητροπούλεια 2015
22-3-2015: Αγώνας δρόμου 10 χλμ. στη Ραφήνα
Kallithea Run 2017
2-4-2017: Ο Αγώνας της Καλλιθέας επιστρέφει… διεθνής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο