7ος Διεθνής Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αφιερωμένος στον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Αγώνας 10χλμ. στον Άγιο Βασίλειο στην Πάτρα

Share

Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου Δήμου Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Μέγας χορηγός Γέφυρα << Χαρίλαος Τρικούπης>> , συνδιοργανώνουν στις 26-04-2020 , τον 7ο Διεθνή ΖΕΥΞΗRUN –ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ λαϊκό αγώνα δρόμου αποστάσεως 10.000μ. και 10.000μ. δυναμικό βάδισμα. Οι αγώνες γίνονται προς τιμή της διεθνούς πατρινού αθλητή Στίβου Γεώργιου Παναγιωτόπουλου.


Οι αγώνες εντάσσονται στα πλαίσια του σκοπού της λαϊκής άθλησης του περιβάλλοντος ,της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης .Στόχοι των εκδηλώσεων είναι, η αναβάθμιση της ποιότητος της ζωής μέσω του αθλητισμού, η ανάπτυξη του εσωτερικού αθλητισμού, η προβολή του φυσικού κάλους της περιοχής , η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη στον πάσχοντα συνάνθρωπο .

Δίνουμε το ΣΥΝΘΗΜΑ: Γίνε δότης οργάνων , πρόσφερε αίμα στον συνάνθρωπο – γίνε αιμοδότης σώσε ζωές συνανθρώπων μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής Άγιος Βασίλειος-Ακταίο –Ρίον-Άγιος Βασίλειος.

Η διαδρομή είναι παραθαλάσσια κατά το κύριο μέρος και πραγματικά μαγευτική.

ΑΠΟΝΟΜΗ –ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Σάββατο 25-04-2020 ,ώρα 19:00μ.μ.Μέγαρο Λόγου και Τέχνης Δήμου Πατρέων Πλατεία Γεωργίου Α΄ , χαιρετισμοί επισήμων , παρουσίαση του αθλητικού βίου του Γεώργιου Παναγιωτόπουλου , ομιλίες από τους προέδρους των Δρομικών Συλλόγων της Πάτρας για την δωρεά οργάνων και την εθελοντική αιμοδοσία. Βράβευση με τιμητική πλακέτα στον Παγκόσμιο πρωταθλητή μας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ : Κυριακή 26-04-2020

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 10:00΄ π.μ. Αγώνας 10000μ 10:05΄ π.μ. Δυναμικό Βάδισμα 10000μ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : Εκκίνηση από την παραλία Αγίου Βασιλείου συγκεκριμένα από το café Olympico , παραλιακό μέτωπο Αγίου Βασιλείου -Ακταίου ,Κάστρο Ρίου ( Οδός Ελευθερίας )- ,Οδός Ποσειδώνος , Μεγάλου Αλεξάνδρου , Ζαΐμη αναστροφή έμπροσθεν Golden Tennis Club ,Ζαΐμη ,Μεγάλου Αλεξάνδρου , επιστροφή όλο το παραλιακό μέτωπο , τερματισμός έμπροσθεν café Olympico.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝ : Για τον αγώνα 10000μ. θα υπάρχει σταθμός στα 5000μ.και στον τερματισμό.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΙΣΗ : Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Στην αναστροφή των 5000μ. θα πρέπει οι δρομείς να περάσουν από το ενδιάμεσο ηλεκτρονικό σημείο για να θεωρηθεί έγκυρος ο τερματισμός και η σειρά κατάταξης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ 10000μ.

ΑΝΔΡΕΣ
1.Οι τρεις πρώτοι γενικής

  1. Έως 40 ετών
  2. 41 50 ετών
    4. 51 60
  3. 61 +ετών

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  1. Οι τρεις πρώτες γενικής
  2. Έως 40 ετών
    3 41 50
    4 51 + ετών

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Θα βραβευθούν οι τρείς πρώτοι των παραπάνω κατηγοριών. Σε όλους/ες τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα .

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Στους αγώνες θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με επικεφαλής τον ιατρό της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας dr Ανδρέας Μαζαράκης καθώς και κάλυψη από τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Συμμετέχω στο Αγώνα 10χλμ μέτρων με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς θα είναι:
Τροχαία –Αστυνομία Πατρών- ΕΚΑΒ-Ερυθρός Σταυρός –Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης- Ραδιοερασιτέχνες-Ναυτοπρόσκοποι Ρίου – Σύλλογοι περιοχής-Εθελοντές.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά εδώ από 01-02-2020 μέχρι 23-04-2020 .

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ : Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει το Σάββατο 25-04-2020 στην είσοδο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα , από τις 15:00μ.μ. έως 19: 00μ.μ.
Στο κοινοτικό κατάστημα Αγίου Βασιλείου από 10:00π.μ. έως 12:00μ.μ. την ίδια ημέρα Σάββατο 25-04-2020

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής να προσφέρουν ότι έχουν δυνατότητα σε τρόφιμα συσκευασμένα διαρκείας για την τράπεζα τροφίμων του Δήμου Πατρέων αλλά και για άπορες οικογένειες της κοινότητας Αγίου Βασιλείου.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Όλα τα οχήματα θα σταθμεύσουν επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου και πέριξ αυτής (Κολοκοτρώνη –Εθνικής Ανεξαρτησίας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ : Ηλεκτρονικά εδώ
Mail: [email protected]
https://zeyxi.blogspot.com

Τηλεφωνικά στο : Κιν. 6955445504

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Corfu Mountain Trail 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
6ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης Γρηγόρης Λαμπράκης – Ημιμαραθώνιος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο