2ος Δρόμος Αξιών

11-3-2018: Αγώνας 16 χλμ. στο Άργος

Share

Την Κυριακή 11 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο «2ος Δρόμος Αξιών» απόστασης 16 χλμ. Ο αγώνας θα είναι στη διαδρομή από το Αρχαίο Θέατρο Άργους ως την Πυραμίδα Ελληνικού.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Φίλες και Φίλοι την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί  ο 2ος Αγώνας Αξιών που και αυτή τη χρονιά είναι αφιερωμένος στην Ημέρα Σκέψεως και εορτάζεται από τους απανταχού Προσκόπους στις 22 Φεβρουαρίου και στις Αξίες που εξακολουθούν να είναι για όλους εμάς φάροι άσβεστοι στο διάβα της ζωής.
Σας περιμένουμε όλους και αυτή τη χρονιά να ζήσουμε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα (με πολλές εκπλήξεις!) σε μια όμορφη διαδρομή που ενώνει δυο κομβικά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία του τόπου μας, του Αρχαίου Θεάτρου Άργους και της Πυραμίδας του Ελληνικού.
…ελάτε να πορευτούμε στην ιστορία, στον πολιτισμό, στις Αξίες!, ελάτε στον 2ο Αγώνα Αξιών!

Κόστος συμμετοχής:… η αφιέρωσή σας στο τετράδιο του αγώνα!

Σημείωση: το όριο των συμμετοχών που για τον αγώνα καθορίζεται στις 350 συμμετοχές    

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tinos Running Experience 2017
10-6-2017: Αγώνες ημιμαραθώνιου και 5 & 10 χλμ. στην Τήνο.
Λίστα συμμετοχών - Μ - Ω και Α - Ζ
Ανακοινώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει συμμετοχή και δεν βρίσκετε το όνομά σας επικοινωνήστε με το γραφείο εγγραφών του αγώνα στο 2117506685. Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά από τις 10:00 έως και τις 18:00 ενώ στις 16:00 θα γίνει δωρεάν pasta party για όλους τους συμμετέχοντες.
Τριαντάρι στο Περτούλι
Ο 14ος Σταΐκιος δρόμος πρόκειται να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στο Περτούλι Τρικάλων. Ο αγώνας έχει απόσταση 30 χλμ σε άσφαλτο αλλά και σε ανώμαλο δρόμο και διοργανώνεται από το Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων. Άφετηρία και τερματισμός θα είναι το Χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο