2ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

13-5-2018: Ημιμαραθώνιος στην Τρίπολη

Share

Την Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Τρίπολη ο 2ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης».
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Οι  Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου – ΕΕΔΥΕ, οργανώνουν τον 2ο  αγώνα δρόμου Ειρήνης προς τιμή του Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια και το περιεχόμενο των ετήσιων αγωνιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν την καθιερωμένη Πορεία Ειρήνης στη διαδρομή Κερασίτσα–Τρίπολη.
Η περσινή επιτυχή διοργάνωση μας κάνει αισιόδοξους και είναι δέσμευσή μας ότι φέτος θα ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μάη 2018. Θα έχει αφετηρία και τερματισμό την Τρίπολη και θα περάσει από την γενέτειρα του την Κερασίτσα Τεγέας. Θα συνδιοργανωθεί από αθλητικούς και ορειβατικούς συλλόγους της περιοχής. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθεί στη δημοσιότητα και αναλυτική προκήρυξη του αγώνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Three Level Power Events 2014 - Καλαμάτα
7-9-2014: Η Executive Solutions Μ.Ε.Π.Ε. (εταιρία διοργάνωσης αθλητικών event) σε συνεργασία με το Δ. Καλαμάτας διοργανώνουν το 3o αθλητικό event στην αντίστοιχη πόλη.
Οι συμμετοχές του ΝΙΚΕ RUN
Tην Κυριακή η παραλία της Γλυφάδας θα φιλοξενήσει το 13ο ΝΙΚΕ Run κι όλα είναι έτοιμα για ένα ακόμα μεγάλο δρομικό πάρτι με τη σφραγίδα της ΝΙΚΕ. Δείτε τη λίστα των συμμετοχών που έχουν ξεπεράσει τις 1.000 και βρείτε τον αριθμό συμμετοχής σας (bib) για το 13ο NIKE RUN που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 9:00 π.μ. Για αυτούς που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν, θα υπάρχουν 100 ακόμα θέσεις για δηλώσεις της τελευταίας στιγμής από τις 7:45 π.μ. Καλή επιτυχία σε όλους!
3ος Δρόμος Κάστρου Άργους
Αγώνας 10χλμ. στο Άργος
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο