Sifnos Trail Race

5-5-2018: Ορεινοί αγώνες στη Σίφνο

Share

Το Σάββατο 5 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Σίφνο το Sifnos Trail Race, που περιλαμβάνει ορεινούς αγώνες 29,6 & 10 χλμ.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Οι προετοιμασίες για τον πρώτο ορεινό αγώνα με την επωνυμία Sifnos Trail Race συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και όλοι οι εμπλεκόμενοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία.
Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι  το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία στις Καμάρες, ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η Trail Pro και ο Νίκος Κωστόπουλος. 

Με δύο διαδρομές, την μεγάλη με μήκος 29,6 χλμ. και 1950 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και την μικρή με μήκος 10 χλμ. και 500 μέτρα θετικής υψομετρικής, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε  ένα νησί, στολίδι των Κυκλάδων, που φημίζεται για το πλούσιο περιβάλλον του.

Η μεγάλη διαδρομή απευθύνεται σε δρομείς με σχετική εμπειρία αγώνων βουνού ενώ η μικρότερη διαδρομή απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου αφού η απόσταση είναι σχετικά μικρή ενώ η τεχνική της δυσκολία είναι μέτρια.

Στην νέα ιστοσελίδα του αγώνα www.sifnostrailrace.gr μπορείτε από σήμερα να κάνετε την εγγραφή σας αλλά και να ενημερωθείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες των διαδρομών, τον τρόπο πρόσβασης και την σημαντική έκπτωση που παρέχει στα εισιτήρια η Aegean Speed Lines, να κλείσετε το κατάλυμα της αρεσκείας σας αλλά και να επικοινωνήσετε  μαζί μας για την οποιαδήποτε απορία σας».    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run with Choose Life 2021
Ξεκινούν στις 20 Μαΐου οι εγγραφές για τους αγώνες
8ος Αγώνας Δρόμου Αλκυόνων - Night Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Παπανδρεόπουλος και Κορόζη στη Δάφνη
Και ξαφνικά η Δάφνη γέμισε δρομείς. Το πρωινό της Κυριακής περισσότεροι από 500 δρομείς βρέθηκαν στη Δάφνη για να τρέξουν στον ανανεωμένο Γύρο Δάφνης Υμηττού, έναν αγώνα 10 χλμ. που περνούσε από τις κυριότερες οδικές αρτηρίες της περιοχής σε μία ομολογουμένως δύσκολη διαδρομή με αρκετά ανηφορικά κομμάτια ιδιαίτερα στην αρχή. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο