Σκιάδεια 2018

22-4-2018: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στην Παιανία

Share

Ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας διοργανώνει τον δρόμoυ «Σκιάδεια 2018», εις μνήμην Ιωάννη Σκιαδά, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην Παιανία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ, 5χλμ, 1500μ fun race και τους καθιερωμένους παιδικούς αγώνες

Περισσότερες πληροφορίες για τα φετινά «Σκιάδεια 2018» θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Όλα τα νέα για τους Αγώνες δρόμου εις μνήμην Ι. Σκιαδά, στην επίσημη ιστοσελίδα www.skiadia.gr  και στην σελίδα του Αγώνα στο facebook https://www.facebook.com/skiadia/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από το Βέρμιο
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Βέρμιου αλλά και αγώνας απόστασης 5 χλμ. με συνολικά περισσότερες από 90 συμμετοχές. Δείτε τα αποτελέσματα.
Το Πρωτάθλημα του Ανωμάλου
Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για το 2012. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες στις κατηγορίες Ανδρών (10 χλμ.) και Γυναικών (8 χλμ.), Νέων Ανδρών (8 χλμ.) και Νέων Γυναικών (6 χλμ.), Εφήβων (6 χλμ.) και Νεανίδων (4 χλμ.), Παίδων (4 χλμ.) και Κορασίδων (3 χλμ.) και Παμπαίδων (3 χλμ.) και Παγκορασίδων (2 χλμ.).
Με τον ΣΔΥΘ στο Μέγα Αλέξανδρο
Και φέτος την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο