Ημιμαραθώνιος στη Νάουσα

Ο Σύνδεσμος βετεράνων αθλητών στίβου Νάουσας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας , τον «2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Βερμίου» την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Share

O “2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου» την Κυριακή 25 Αυγούστου στη Νάουσα!

Ο Σύνδεσμος βετεράνων αθλητών στίβου Νάουσας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας , τον «2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Βερμίου » τη Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 ώρα 9.00 π.μ. για την καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή του αγώνα μεταφέρει την Αφετηρία και τον τερματισμό στον Άγιος Νικόλαος Νάουσας.

Η διαδρομή αποτελείτε από βατούς δασικούς χωματόδρομους ιδιαιτέρου φυσικού κάλους κάτω από τη σκιά δάσους Οξιάς Καστανιάς και δρενιου στο Όρος Βέρμιο.

Η αφετηρία είναι στα 500 μέτρα και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1200 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού νερού και ισοτονιών ποτών.

Παράλληλα Θα διεξαχθεί και δρόμος 5000 μέτρων όπως επίσης 1200 και 1000 μέτρων για παιδιά για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.sevasnaoussa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος»
15-3-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου τον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» στη διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα.
Ellinikon Cross Country Race 2019
7/8-9-2019: Ορεινοί αγώνες στο Ελληνικό Αρκαδίας
6ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου "Μνήμες Λιγνίτη"
Με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Παρμάκη πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πανελλήνιος δρόμος “Μνήμες Λιγνίτη” στην Πτολεμαϊδα. Στις γυναίκες επικράτησε η Σόνια Μπουδούρη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο