Ημιμαραθώνιος στη Νάουσα

Ο Σύνδεσμος βετεράνων αθλητών στίβου Νάουσας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας , τον «2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Βερμίου» την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Share

O “2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου» την Κυριακή 25 Αυγούστου στη Νάουσα!

Ο Σύνδεσμος βετεράνων αθλητών στίβου Νάουσας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας , τον «2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Βερμίου » τη Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 ώρα 9.00 π.μ. για την καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή του αγώνα μεταφέρει την Αφετηρία και τον τερματισμό στον Άγιος Νικόλαος Νάουσας.

Η διαδρομή αποτελείτε από βατούς δασικούς χωματόδρομους ιδιαιτέρου φυσικού κάλους κάτω από τη σκιά δάσους Οξιάς Καστανιάς και δρενιου στο Όρος Βέρμιο.

Η αφετηρία είναι στα 500 μέτρα και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1200 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού νερού και ισοτονιών ποτών.

Παράλληλα Θα διεξαχθεί και δρόμος 5000 μέτρων όπως επίσης 1200 και 1000 μέτρων για παιδιά για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.sevasnaoussa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To "Project" ξεκινά!
O αγώνας του καταστήματος Alpamayo PRO παίρνει φέτος μορφή κυπέλλου ο νικητής του οποίου θα βγει από το άθροισμα των βαθμών και στους 5 αγώνες της σειράς. Το Project ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα η τοποθεσία.
Αγώνες στο Άλσος Νυμφαίας
To “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας” θα διεξαχθεί στις 10:00 π.μ την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, αγώνας δρόμου απόστασης 8 χλμ που απευθύνεται στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών
SNF Nostos Run 2021
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής
Back to Top