Ελάφι Βαρυμπόμπης 2018

7-1-2018: Αγώνες 16 & 6 χλμ. στη Βαρυμπόμπη

Share

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 ο Αθλητικός Σύλλογος «Αγών» διοργάνωει τον ορεινό αγώνα «Ελάφι Βαρυμπόμπης 2018». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 16 & 6 χλμ. στα Βασιλικά Κτήματα της Βαρυμπόμπης.
Ώρα εκκίνησης: 9:00.

Στοιχεία αγώνα:
Δύο διαδρομές, μία μικρή (6 χλμ.) για τους αρχάριους και μία μεγαλύτερη (16χλμ.). Kαι στις δύο διαδρομές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν τα καταπράσινα βουνά της Βαρυμπόμπης στους πρόποδες της Πάρνηθας. Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στην περιοχή ΜΠΑΧΟΥΝΙΑ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ 07/01/2018

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Βαρυμπόμπη (30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας)

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 9:00 π.μ. (16χλμ.) – 9:15 π.μ. (6χλμ.)

Εκκίνηση και τερματισμός στη πηγή Μπαχούνια (Βαρυμπόμπη μετά τα Βασιλικά κτήματα δεξιά επί της Τατοΐου)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.asagwn.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυναμική είσοδος στη νέα δεκαετία!
Η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του 29ου Αγώνα Δρόμου Yγείας Αθήνας 10 χλμ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. Περισσότεροι από 1.500 δρομείς κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών σε μία πραγματική γιορτή για το τρέξιμο. Ο καιρός ήταν ιδανικός για αγώνα και έτσι οι επιδόσεις κινήθηκαν σε πολύ καλό επίπεδο. Νικητές του αγώνα ο Κώστας Δρόσος με 32:03 και η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα με 41:20. Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Aνακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε ο Απόλλων Δυτικής Αττικής για τον αγώνα του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού του Ευκλή. Δείτε την ανακοίνωση.
Τα αποτελέσματα της Κεφαλονιάς
Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου ο αγώνας της πανέμορφης Κεφαλονιάς, 1η Γύρα Κεφαλονιάς. Συνολικά τερμάτισαν 72 δρομείς ενώ πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Σταματόπουλος με 1:59:12 που και η Ευαγγελία Σαμόλη στις γυναίκες. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο