Lesvos Trail 2022

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις αποστάσεις του αγώνα

Share
Lesvos Trail 2022

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Λέσβο ο 5ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Βουνού Lesvos Trail. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Lesvos Trail 2022 – Ανακοίνωση

Οι διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού Lesvos Trail, επιστρέφουν την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στην Πέτρα της Λέσβου. Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μία συλλογική προσπάθεια φορέων του νησιού να αναδείξουν τον αθλητισμό και την μοναδική Λεσβιακή φύση, τους ελαιώνες της, τη θάλασσα και τα μονοπάτια της φύσης.

Αυτή η γιορτή της φύσης και του αθλητισμού, έχει ως στόχο την ανάδειξη του δικτύου περιηγητικών διαδρομών στα μονοπάτια του νησιού,  την προβολή της θετικής εικόνας της Λέσβου ως προορισμού και στη εναλλακτική τουριστική προσέγγιση. 

Ο κορυφαίος αγώνας της διοργάνωσης είναι το LESVOS TRAIL 17 km, που απευθύνεται στους αθλητές και τους λάτρεις του δρόμου βουνού, που αποζητούν μια όμορφη εμπειρία αντοχής σε ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικά τοπία και στα πανέμορφα μονοπάτια που διατρέχουν τον ορεινό όγκο του Λεπέτυμνου. 

Ακολουθούν σε ένταση, αλλά μικρότερης διάρκειας, το PETRA RUN 10 km και οι παιδικοί αγώνες PETRA KIDS 1.8 km και PETRA JUNIOR TRAIL 3.6 km, οι οποίοι δημιουργούν διαφορετικές και αξέχαστες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια.  

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων www.lesvostrail.eu

Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Covid της Γ.Γ.Α. που θα ισχύουν την ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου και έχει την  υποστήριξη και την συνεργασία των τοπικών φορέων. Τεχνικός Σύμβουλος των αγώνων  είναι το Lesvos Rid».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
40ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
25ος «Κολοκοτρώνιος Δρόμος»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Ευχίδειος Άθλος - Υπεράθλος - Δρόμος 9 Μουσών 2024
Δείτε τις προκηρύξεις της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο