6o Run The Lake

17-12-2017: Ο αγώνας “θεσμός” επιστρέφει

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ συνδιοργανώνει με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και την Λίμνη Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, το 6ο RUN THE LAKE, με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στους κόλπους της Βουλιαγμένης και του Καβουρίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Δρόμου «Κλεωναίος Αγών»
5-7-2014: Ο Δήμος Νεμέας και ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κεωνών «Ο Φωκάς» διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου 10 χλμ. ‘2ος Αγώνας Δρόμου «Κλεωναίος Αγών»”.
Aγώνας δίπλα στον Ποταμό Ονόχωνο
Η Αθλητική Ένωση Λουτροπηγής “Η Μενελαΐς” σε συνεργασία με τον δήμο Σοφάδων οργανώνει το αγώνα Δολόπων το Σάββατο 2 Ιουλίου. Ο αγώνας διεξάγεται μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, κατά μήκος του ποταμού Ονόχωνου, με εκκίνηση το χωριό Κέδρος και τερματισμό τα Λουτρά Σμοκόβου. Η απόσταση είναι 13 χλ σε άσφαλτο και η υψομετρική διαφορά τα 250 μ.
Η Αθήνα τρέχει!
Για πρώτη φορά έγινε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας ένας αγώνας Ημιαμαραθωνίου με την ονομασία Acropolis Half Marathon στο πλαίσιο του Γύρου της Πόλης. Στους αγώνες του ημιμαραθωνίου και των 8 χλμ. σύμφωνα με τα αποτελέσματα έλαβαν μέρος σχεδόν 2.000 δρομείς αλλά δυστυχώς ανάμεσά τους δεν συμπεριλήφθηκαν οι δύο νικητές του αγώνα Γιώργος Καραβίδας και Θοδωρής Αναγνώστου αφού από λάθος των διοργανωτών ακολoύθησαν… λάθος διαδρομή!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο