4ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας «CHALKIDA BRIDGES MARATHOΝ»

8-10-2017: Αγώνες στη Χαλκίδα

Share
  1. Ημιμαραθώνιος  21,1  Χλμ. Ανδρών – Γυναικών με πιστοποιημένη διαδρομή
  2. Αγώνας 6 Χλμ. Ανδρών – Γυναικών με πιστοποιημένη διαδρομή
  3. Παιδικός αγώνας 1 Χλμ. 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης – Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.),  , ο ΣΕΓΑΣ, η Τ.Ο. Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας ,οι σύλλογοι στίβου του Δήμου Χαλκιδέων , σε συνεργασία με  τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»    διοργανώνουν  και προκηρύσσουν  αγώνες σε Δημόσιο Δρόμο με την γενική ονομασία «CHALKIDA BRIDGES MARATHOΝ» που περιλαμβάνει  ,  Ημιμαραθώνιος  21,1  Χλμ με ταυτόχρονους αγώνες 6 Χλμ. και 1 Χλμ. για παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου 

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 8 Οκτωβρίου  2017.
 

  1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ Ημιμαραθώνιος  21,1  Χλμ .(21.104,5 μέτρα)

 Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ

Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας .

Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά γέφυρα -Λεωφόρος Αθηνών -Γλύφα – – Υψηλή Γέφυρα – Μικρό Βαθύ – Βαθύ Αυλίδας &αναστροφή –Μικρό Βαθύ  – ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο Υψηλής γέφυρας – Λόφος Αγ. Κων/νου (ποδηλατοδρόμος) – Παπαστρατή– Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων ––  Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

  1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 6 Χλμ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:15 π.μ.

Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας
Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας.

Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατόδρομος) (επιστροφή) – Παπαστρατή – Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων – Παραλιακή Βουδούρη – Αγάλματα (τερματισμός).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας. 

  1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Δημοτικών – Γυμνασίων(αγοριών – κοριτσιών) 1 ΧΛΜ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:45 π.μ. για τα Δημοτικά

και στις 10:30 π.μ. για τα γυμνάσια.

Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας
Η διαδρομή θα είναι ως εξής : Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου –  Αγγελή Γοβιού –  στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή οδό Βουδούρη και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης (Αγάλματα) για τα Γυμνάσια  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη και  απαιτείται  υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Προεγγραφές : δήλωση συμμετοχής στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου σας με υπεύθυνη δήλωση γονέα.

Για όσους δεν έχουν προεγγραφεί οι  εγγραφές θα γίνονται πριν την εκκίνηση (αυστηρά από τις 08:00-09:30) και με υπογραφή γονέα θα δίνεται ο αριθμός. 

  1. ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 21,1 ΧΛΜ.

Για άνδρες

  • 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
  • 41-55
  • 56+

Για γυναίκες

  • 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
  • 41-55
  • 56+

Θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές έκαστης κατηγορίας  και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους τερματίσουν.

  1. ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 6 ΧΛΜ.

Για άνδρες

  • 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
  • 41-55
  • 56+ 

Για γυναίκες

  • 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους)
  • 41-55
  • 56+

Θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές έκαστης κατηγορίας  και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους τερματίσουν. 

  1. ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ.

Στους τρείς πρώτους νικητές Αγοριών – Κοριτσιών   εκπαιδευτικής Βαθμίδας δημοτικών και γυμνασίων θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια   και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους τερματίσουν

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι στους αγώνες των 6 και 21,1 χιλιομέτρων.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site του αγώνα www.chalkidamarathon.gr όπως επίσης και φωτογραφίες και πληροφορίες για τον αγώνα. 

  1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

8.1 Ο χώρος της όδευσης των δρομέων στην εκκίνηση και στο τερματισμό θα είναι κλειστός στην κυκλοφορία οχημάτων

8.2 Η  κύρια διαδρομή των 21,1 χλμ   είναι σε επίσημη απόσταση της IAAF σύμφωνα με τους κανονισμούς.

8.3 Ο χάρτης της διαδρομής και των χώρων του αγώνα περιλαμβάνει, την εκκίνηση, τον τερματισμό , τη κατεύθυνση,  την υψομετρική διαφορά της διαδρομής, τους σταθμούς ανεφοδιασμού υγρών και πρώτων βοηθειών, τα σημεία ελέγχου, τους σταθμούς διασωστικών ομάδων και τμήματα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τους δρομείς.

8.4 Η διαδρομή του αγώνα θα σημανθεί με ταινία σήμανσης ή άλλο υλικό,  θα αποκλειστεί και
θα εποπτεύεται όπου απαιτείται, με όλες τις στροφές (αλλαγές πορείας όδευσης) να υποδεικνύονται σαφώς, για να εξασφαλιστεί ότι οι δρομείς τηρούν την εγκεκριμένη διαδρομή.

8.5 Η διαδρομή του αγώνα και η εποπτεία της,  είναι κατάλληλες για το μέγεθος του αγώνα.

8.6 Η διαδρομή του αγώνα των 21,1 και 6 χλμ έχει  μετρηθεί και να πιστοποιηθεί από επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS.

8.7 Το πιστοποιητικό των διαδρομών θα  είναι διαθέσιμο για επιθεώρηση την ημέρα των αγώνων και ισχύει για 5 έτη, εάν κανένα τμήμα της διαδρομής του αγώνα δεν έχει αλλάξει ή τροποποιηθεί.

8.8 Ο επόπτης του Αγώνα θα ελέγξει εάν η διαδρομή που έχει σχεδιαστεί , την ημέρα του αγώνα είναι σε ακριβή συμφωνία με το πιστοποιητικό μέτρησης. (Εάν η διαδρομή του αγώνα όσον αφορά την απόσταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πιστοποιητικό, λόγω διαφόρων παραγόντων ασφάλειας, ο επόπτης θα πρέπει να το δηλώσει στην Ομοσπονδία, στους συμμετέχοντες και στους κριτές ..

8.9 Γίνεται σαφές  ότι αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες), θα εξεταστεί το ενδεχόμενο τροποποίησης της διαδρομής ή και αναβολής για μικρό χρονικό διάστημα της εκκίνησης, ή και ματαίωσης ή και διακοπής του αγώνα, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα και υγεία των συμμετεχόντων.

8.10 Θα υπάρχει σεβασμός στον καιρό και τις προβλέψεις σχετικά με ακραίες θερμοκρασίες, υγρασία, καταιγίδες, αέρα, αστραπές και άλλα επικίνδυνα τοπικά καιρικά φαινόμενα. Θα γίνονται ανακοινώσεις πριν τον αγώνα αναφορικά με πιθανούς κινδύνους εξαιτίας των καιρικών συνθηκών
Οι ανακοινώσεις θα περιλαμβάνουν μια ξεκάθαρη αλληλουχία εντολών, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των συμμετεχόντων, υπευθύνων, εθελοντών και θεατών.

8.11 Θα υπάρχει διαδικασία αντίστροφης μέτρησης (5, 3 και 1 λεπτό) πριν την εκκίνηση, για την ενημέρωση των αθλητών.

8.12 Οι επόπτες της διαδρομής θα   έχουν ενημερωθεί κατάλληλα και θα είναι ευδιάκριτοι στους αγωνιζόμενους.

8.13 Η εποπτεία των οποιονδήποτε  οδικών  διασταυρώσεων , μεγάλων κόμβων και αλλαγών κατεύθυνσης, όπως συμφωνείται μετά από τις διαβουλεύσεις με τις τοπικές αρχές, τη Τροχαία και την Αστυνομία, θα ανατεθεί αποκλειστικά σε ενήλικους
Σημείωση: Οι επόπτες διασταυρώσεων δεν έχουν τη νομική εξουσία για να κατευθύνουν ή για να σταματήσουν την κυκλοφορία.

8.14 Οι Επόπτες διασταυρώσεων θα ενημερωθούν πλήρως και θα να λάβουν γραπτές οδηγίες ως προς το ρόλο, τη θέση, τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης κ.τ.λ.. πριν από την έναρξη του αγώνα.  

8.15 Όλοι οι Επόπτες της διαδρομής του αγώνα θα   φορούν διακριτικά γιλέκα  

8.16 Οι επόπτες της διαδρομής θα παραμείνουν στη διαδρομή του αγώνα μέχρι να αποδεσμευτούν από το συντονιστή Επόπτη ή τον Υπεύθυνο της διαδρομής του αγώνα ή έως ότου παραληφθούν από το όχημα περισυλλογής.

8.17 Θα υπάρχει ευδιάκριτο προπορευόμενο όχημα – ή/και όχημα των αρχών ασφαλείας, ή/και επίσημος κριτής-επόπτης προηγούμενος του αγώνα.

8.18 Θα υπάρχει όχημα περισυλλογής δρομέων που εγκαταλείπουν τον αγώνα, ή/και ασθενοφόρο, ή/και επίσημος Κριτής- επόπτης πίσω από τον τελευταίο δρομέα του αγώνα.

8.19 Η εποπτεία – επιτήρηση των δρομέων, κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα θα γίνεται με ειδικές ομάδες ασφάλειας και παροχής ιατρικής βοήθειας. Το προσωπικό ασφάλειας και οι κριτές θα έχουν την δυνατότητα να υποδείξουν στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας ή να διακόψουν την προσπάθεια εφόσον ο γιατρός κρίνει ότι κάποιος αθλητής κινδυνεύει. Άρνηση συμμόρφωσης θα σημαίνει αποκλεισμό από τον αγώνα.

8.20 Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και μετά από σχετική εισήγηση των γιατρών του αγώνα θα επεμβαίνει οποιοδήποτε όχημα έκτακτης ανάγκης και περισυλλογής κατά μήκος της διαδρομής.

8.21 Το χρονικό όριο λήξης του αγώνα των 21,1 χλμ ορίζεται στα 180 λεπτά της ώρας από την εκκίνηση του αγώνα. Ομοίως το χρονικό όριο λήξης του αγώνα των 6 χλμ ορίζεται στα 60 λεπτά της ώρας από την εκκίνηση του αγώνα. Μετά των πέρας των χρονικών ορίων αυτών οι συμμετέχοντες αποκλείονται  αυτοδικαίως και οι διοργανωτές ουδεμία αστική ευθύνη έχουν για ότι πιθανόν συμβεί.

  1. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

9.1 Οι πρώτες βοήθειες ή/και η ιατρική κάλυψη της  έχουν καθοριστεί στο «ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»   κανονισμού αγώνων εκτός σταδίου και σε δημόσιο δρόμο του ΣΕΓΑΣ και συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

  • Προσωπικό – Πρώτων βοηθειών / αναζήτησης και διάσωσης 
  • Επικεφαλής ιατρός -που θα είναι σε επικοινωνία με τους επικεφαλής τομέων του αγώνα.
  • Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης  σε ετοιμότητα και σε επαφή με την ομάδα πρώτων βοηθειών /αναζήτησης και διάσωσης των αγώνων, για να παρέχουν Ιατρική υποστήριξη.
  • Επικοινωνίες μεταξύ της ομάδας πρώτων βοηθειών / αναζήτησης και διάσωσης και των εποπτών διαδρομής ανά τμήμα της διαδρομής του αγώνα
  • Ασθενοφόρο – τουλάχιστον ένα να είναι παρών
  • Απινιδωτής – (Ο αριθμός τους και ο χώρος που θαεγκατασταθούν καθορίζεται από τον επικεφαλής ιατρό των αγώνων).
  • Κουτί πρώτων βοηθειών (Ο αριθμός τους και ο χώρος που θα εγκατασταθούν καθορίζεται από τον επικεφαλής ιατρό των αγώνων).

9.2 Θα προσδιοριστεί η πρόσβαση και η διαφυγή των Οχημάτων πρώτων βοηθειών – προς και από – διάφορα τμήματα της διαδρομής του αγώνα καθώς και ο  αριθμός και οι τύποι οχημάτων που θα απαιτηθούν για την παροχή πρώτων βοηθειών από όλα τα τμήματα της διαδρομής .

9.3 Η παροχή πρώτων βοηθειών και ιατρικής υποστήριξης έχει αξιολογηθεί κατάλληλα και έχουν ληφθεί υπόψη, η επικινδυνότητα και η φύση της διαδρομής, η απόσταση και το εκτιμώμενο μέγεθος του αριθμού συμμετοχών.

9.4 Οι υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας έχει σχεδιαστεί ώστε  να ανταποκρίνονται σε κατάλληλο χρόνο στα επείγοντα περιστατικά, οπουδήποτε κατά μήκος της διαδρομής.

9.5 Ο διοργανωτής του αγώνα είναι σε θέση να παρέχει στοιχεία της βεβαίωσης για την ιατρική κάλυψη του αγώνα, προς την Ομοσπονδία, τις τοπικές αρχές και τον Επόπτη του αγώνα.

            10. ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ/ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

10.1 Οι σταθμοί τροφοδοσίας που θα παρασχεθούν στη διαδρομή κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι 6 στην ενδιάμεση διαδρομή και στον τερματισμό για τον αγώνα των 21,1 χλμ και 1 για την διαδρομή των 6χλμ., θα  σύμφωνοι με τους κανονισμούς, και θα συμφωνούν πλήρως με τους κανονισμούς υγιεινής τροφίμων.

10.2 Οι σταθμοί τροφοδοσίας δεν θα είναι τοποθετημένοι  στην γραμμή όδευσης των δρομέων.

10.3 Οι σταθμοί τροφοδοσίας έχουν σημανθεί  σαφώς, όσον αφορά τη θέση τους στη Διαδρομή.

10.4 Τροφοδοσία πόσιμου νερού και ενεργειακών ποτών θα παρασχεθεί σε όλους τους συμμετέχοντες μετά τον τερματισμό. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί και φρούτα.

10.5 Οι προμήθειες πόσιμου νερού και ενεργειακών ποτών και η μέθοδος αποθήκευσης τους, θα είναι σύμφωνες  με τους κανονισμούς υγιεινής τροφίμων.

10.6  Όλοι οι σταθμοί τροφοδοσίας θα είναι υπό τον έλεγχο ενηλίκων οι οποίοι θα είναι καλά ενημερωμένοι. Όπου χρησιμοποιηθούν  βοηθοί/εθελοντές θα είναι μιας κατάλληλης ηλικίας και θα απασχολούνται πάντα κάτω από την πλήρη επίβλεψη των ενηλίκων.

10.7  Όλο το προσωπικό των σταθμών τροφοδοσίας θα φοράει διακριτικά.

10.8 Τα σημεία ελέγχου θα είναι ηλεκτρονικά και θα εποπτεύονται από κριτές του αγώνα

10.9 Τα σημεία ελέγχου είναι σημειωμένα στον χάρτη έκαστου αγώνα των 21,1 και 6 χλμ και είναι 3 ενδιάμεσα για την διαδρομή των 21,1 χλμ και 2 για την διαδρομή των 6 χλμ.

10.10 Όποιος αθλητής δεν περάσει και επισημανθεί από έναν σταθμό ελέγχου θα   θεωρείται άκυρος. Σε συγκεκριμένους σταθμούς που έχουν οριστεί από πριν στην προκήρυξη, μπορεί να ζητηθεί από κάποιον αθλητή να εγκαταλείψει την προσπάθεια λόγω υπέρβασης ορίου χρόνου.

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα και να μας καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα τρέξουν αποκλειστικά με ευθύνη των κηδεμόνων τους, οι οποίοι προσυπογράφουν την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής.

  1. ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11.1 Υπάρχει κατάλληλο σύστημα εγγραφών και ασφαλές σύστημα πληρωμής εγγραφών.

11.2  Για την άρτια  οργάνωση του αγώνα οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ως εξής:

Α. Συμπληρώνοντας την  φόρμα εγγραφής  στο  site του αγώνα www.chalkidamarathon.gr , ή πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο :

https://docs.google.com/forms/d/10naQtUkcy2grOC-mRLc_zSrTzWTfvyC0XD76YoqiUbk/edit?usp=sharing

Η δήλωση συμμετοχής οριστικοποιείται με την προσκόμιση του αποδεικτικού πληρωμής  της καταβολής του οριζόμενου από την παρούσα αντίτιμου συμμετοχής με την αποστολή  της απόδειξης πληρωμής της συμμετοχής στο emai: chalkidamarathon@gmail.com, όπου υποχρεωτικά θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής το ονοματεπώνυμο και το όνομα πατρός του συμμετέχοντα.

Β. Συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο Τμήμα άθλησης του ΔΟΑΠΠΕΧ και καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο.

Γ . Για τον αγώνα των 1000 μέτρων οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους κατά περίπτωση αρμόδιους στην σχολική τoους μονάδα ή έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος που συμμετέχουν.

Δ. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο η Οργανωτική Επιτροπή αποφασίσει .

11.3 Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής δέκα ευρώ (10 €), και ένα (1€) για τον παιδικό αγώνα 1 Χλμ. τα οποία θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»,  για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου,  που θα προσφερθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας

11.4 Η κατάθεση  του αναλογούντος ποσού θα γίνεται στους κατωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς: 

  • Τράπεζα Πειραιώς 5166039272-885 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
  • Τράπεζα EUROBANK 0026-0213-59-0102257975 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης». 

11.5 Ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017. Μετά την ημερομηνία αυτή οποιαδήποτε συμμετοχή δεν θα είναι αποδεκτή για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Οι εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής θα δύναται να λάβουν μέρος στον αγώνα εκτός συναγωνισμού (δηλαδή δεν θα καταταχθούν) . 

11.6 Τα νούμερα των δρομέων που παραλαμβάνονται για τον αγώνα θα πρέπει να φορεθούν αναλλοίωτα, από όλους τους συμμετέχοντες στο μέτωπο της φανέλας τους. Οι αριθμοί τους δεν πρέπει να διπλωθούν, ή να κοπούν

11.7 Ο αριθμός πρέπει να φορεθεί από το πρόσωπο για το οποίο έγινε η εγγραφή στον αγώνα

11.8  Η κατάταξη των αθλητών θα γίνει με το σύστημα gun time και  τα αποτελέσματα του Αγώνα θα είναι διαθέσιμα, εντός 24 ωρών από το πέρας του Αγώνα 

12. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ

Την παραμονή του αγώνα Σάββατο  7 Οκτωβρίου τ.ε. θα γίνεται η παραλαβή του Αριθμού Συμμετοχής και του τσιπ χρονομέτρησης για τους αθλητές –τριες, από το Τμήμα Άθλησης του ΔΟΑΠΠΕΧ ( Φαρμακίδου 15 _ Παραλία Χαλκίδας) από και ώρες 10:00-14:00 και 18:00 -21:00. Επίσης την Κυριακή 8/10 από ώρα 0800 και πριν την έναρξη του αγωνίσματος , από τον χώρο της γραμματείας.

13. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ           

Παρακαλούνται οι φίλοι δρομείς να σεβαστούν τις υποδείξεις της διοργάνωσης και να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στα σημεία που θα υποδείξει η διοργάνωση κατά την προσέλευση.

               14. Οργανωτική Επιτροπή 

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΒΟΗΘΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΜΕΛΗ

ΕΦΗ ΒΑΡΒΑΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΤΗΣ ΓΚΟΥΝΗΣ

ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΤΑΚΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΓΚΟΥΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΓΑΝΙΤΣΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ

ΚΡΙΤΗΣ  Τ.Ο. ΑΝ. ΣΤΕΡ. ΕΥΒ.

ΒΟΗΘΟΣ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ

ΚΡΙΤΗΣ  Τ.Ο. ΑΝ. ΣΤΕΡ. ΕΥΒ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ

ΕΦΗ ΜΑΚΡΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ

ΕΦΗ ΜΑΚΡΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΤΑΣΟΣ  ΝΤΑΡΛΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ – Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ

ΕΦΗ  ΒΑΡΒΑΡΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

π. ΤΙΜΟΘΕΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

π. ΤΙΜΟΘΕΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ

15.Αγωνόδικος επιτροπή ο σύλλογος κριτών στίβου Εύβοιας – Βοιωτίας & Τ.Ο. Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

16. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στην διοργάνωση του αγώνα, να αποστείλουν την προσφορά τους είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά στο email:  [email protected]  .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο του Εθελοντικού Προγράμματος κ. Γεώργιο Μπλέτσα (6936840880)

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε :

Στο Αθλητικό Τμήμα του ΔΟΑΠΠΕΧ : 2221351128

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το κλασικό 10άρι του Νοεμβρίου
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) προκηρύσσει τον 28ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10.000 μ. και 2.000 μ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010.
Στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας
Ένας “αγώνας” διαφορετικός από τους άλλους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου στην Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της ελληνικής επικράτειας από τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.
Iti Trail Run
22-4-2018: Αγώνας trail στην όμορφη Παύλιανη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο