3ο People Run

22-10-2017: Αγώνες 4, 8 & 12 χλμ. στο Κτήμα Συγγρού

Share

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 10.00, το Κτήμα Συγγρού και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστηµών, υποδέχεται για 2η χρονιά το #PeopleRun3.

Ελάτε να τρέξουµε, να µάθουµε και να διασκεδάσουµε µαζί στον πιο πράσινο χώρο της Αθήνας. Ο ambassador του #PeopleRun3, Κωνσταντίνος Βασάλος, θα δώσει το σήμα της εκκίνησης.

Ο αγώνας
Το event #PeopleRun3 περιλαμβάνει χρονομετρημένο αγώνα δρόµου 4 και 8 χιλιομέτρων και αγώνα δρόµου Kids Run 1 χιλιομέτρου για παιδιά.

Ο σκοπός
Η Βίκος, μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών στην Ελλάδα, θα στηρίξει τον αγώνα αγκαλιάζοντας την εθελοντική αιμοδοσία. Στον Πύργο του Κτήματος Συγγρού θα βρίσκεται επιτελείο του ΕΚΕΑ και τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγία Όλγα, για όσους δεν τρέξουν αλλά θέλουν να συνεισφέρουν στο να σωθούν ζωές. Επίσης για ακόμη μία χρονιά το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» και το PeopleRun ενώνουν τις δυνάμεις τους και μεταφέρουν το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών. Μαζί μας οι ambassadors μας συγγραφείς Πηνελόπη Κουρτζή – Τσάκαλου και Αυγή Βάγια και η εταιρεία τους Trust a Pen, με στόχο να δείξουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου, να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ενημερωθεί και να πάρει μέρος στην αλυσίδα ζωής που καθημερινά σώζει ζωές ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο!

O Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων υποστηρίζει το 3ου People Run, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στην εκπαιδευτική κοινότητα, στους αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς των ευρύτερων περιοχών των Βορείων Προαστίων.

Με την ομάδα του People, δίνοντας τον παλμό και υποστηρίζοντας τον σκοπό, θα τρέξουν πολλοί celebrities και αθλητές.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 4Κ και 8Κ είναι €12. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σχολικών προγραμμάτων του ΙΓΕ. Η συμμετοχή στον αγώνα 1Κ Kids Fun Run είναι δωρεάν.

Ώρα προσέλευσης: 9.00. Ώρα έναρξης αγώνων: 10.00.

Για πληροφορίες για όλες τις δράσεις και εγγραφές στους αγώνες, επισκεφθείτε το

http://www.peoplerun.gr

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με web-banking καθώς και στα κατάστημα: Runner Store (Golden Hall – Γλυφάδα) και Topcycles (Περιστέρι).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!
Την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του τρεξίματος δίνει για ακόμα μία φορά η adidas να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο 7ο adidasOpenRun που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Το νέο event, που όπως και τα υπόλοιπα της σειράς δίνει έμφαση στη διασκέδαση και όχι στον ανταγωνισμό, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η πιο cool running παρέα της πόλης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Grammos Alpine Skyrace Marathon & Alpine half Marathon
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
4ος Ημιμαραθώνιος στο νησί της μαστίχας
30-8-2015: Ο Ημιμαραθώνιος της Χίου επιστρέφει
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο