3ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών

10-9-2017: Για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου στην Παραλία Καλών Νερών.

Share

Στις 10 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ο “3ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών”.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10.00 το πρωί, με εκκίνηση και τερματισμό στην παραλία των Καλών Νερών. Οι διαδρομές 5-10χλμ θα είναι ευχάριστες, τρέχοντας δίπλα απο την θάλασσα του χωριού, παράλληλα στο ποτάμι θαυμάζωντας τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.

–Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα. Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

ΑΓΩΝΑΣ 5ΧΛΜ
-Ωρα εκκίνησης 10.00 π.μ.
-Διαδρομή 5χλμ: Εκκίνηση παραλιά Καλών Νερών-Παράλληλα στο ποτάμι-2ος παράλληλος Καλών Νερών-1ος παράλληλος-επανάληψη της διαδρομής- τερματισμός στο σημείο εκκίνησης
-Διανομή νερού στο 2,5χλμ και 4χλμ
-Κατηγορίες: Γενική κατηγορία ανδρών-Γενική κατηγορία γυναικών
Θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες με κύπελλα και ανθοδέσμες.

ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΛΜ
-Ωρα εκκίνησης 11.00 π.μ.
-Διαδρομή 10χλμ: 2 στροφές η διαδρομή των 5 χλμ.
-Διανομή νερού στο 2,5χλμ, 4χλμ, 7,5χλμ, 9χλμ
-Κατηγορίες : Θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
Θα βραβευτούνε με κύπελλα οι άνδρες των εξής κατηγοριών:
~ έως 29,
~ 30-39,
~ 40-49,
~ 50-59,
~ και 60+
Και οι γυναίκες με κύπελλα και ανθοδέσμες των εξής κατηγοριών:
~ έως 39,
~ 40 και άνω

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Πρόγραμμα αγώνων
Παραλαβή αριθμών 09.00 π.μ. έως 09.50 π.μ.
10.00 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 5χλμ
11.00 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 10χλμ
12:30 π.μ. Απονομές

-Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι όσοι έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

-Χιλιομετρική αρίθμηση των διαδρομών θα υπάρχει ανά χιλιόμετρο,σήμανση με σπρέι,ερυθρόλευκες κορδέλες και εθελοντές για την σωστή καθοδήγηση των δρομέων.

– Υποστήριξη Δρομέων: Τον αγώνα θα επιβλέπουν γιατρός ,πρώτες βοήθειες,εθελοντές, η τροχαία Μηλέων,μέλη της τοπικής κοινότητας Καλών Νερών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ στους δρόμους του χωριού για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορειτε να επισκεφθείτε την σελίδα του αγώνα στο facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου ΒΑΡΕΑ – AQUA MARE
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
29ος Γύρος της Αθήνας
18-10-2015: Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει τον «29ο Γύρο της Αθήνας».
1ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βέροιας
Με τη συμμετοχή 133 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου ο πρώτος αγώνας mountain running της χρονιάς στο Ξηρολίβαδο Βέροιας ενώ το χιόνι που υπήρχε σε πολλές περιοχές του Βερμίου έδινε ιδιαίτερη αίσθηση και μοναδικότητα. Νικητές ο Βασίλης Πουλιόπουλος και η Βίκη Καρπούζα. Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο