6ος Δόλιχος Δρόμος

15-7-2017: Αγώνας 4,6 χλμ. στη Δολίχη

Share

Το Σάββατο 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Δολίχη αγώνας 4,6 χλμ. με την ονομασία «6ος Δόλιχος Δρόμος».

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Tο 10ο   Φεστιβάλ «Περραιβική Τρίπολις» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλιου 2017 στη Δολίχη, θα πλαισιωθεί από την αναβίωση του αρχαίου ολυμπιακού αθλήματος «Δόλιχος».

Ο αγώνας δρόμου θα έχει αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο «Καστρί Δολίχης» και τερματισμό το βυζαντινό ναό στην κεντρική πλατεία Δολίχης. Η διαδρομή αυτή αντιστοιχεί ακριβώς σε 24 στάδια (δηλαδή σε4614,48 μ.).

Σε όλους τους Δολιχοδρόμους θα προσφερθούν αναμνηστικές μπλούζες και μετάλλια ενώ στους τρείς πρώτους θα απονεμηθούν κύπελλα.

Ώρα έναρξης: 20:00
Ωρα συγκέντρωσης 19:00 (πλατεία Δολίχης)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το τέλος του αγώνα θα σημάνει και την έναρξη της εκδήλωσης του 10ου Φεστιβάλ «Περραιβική Τρίπολις». Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Δόλιχο δρόμο να δηλώσουν συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

Στα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης

Στα τηλ. 6988985396, 6982168783
Στο e-mail [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απλά ο καλύτερος!
Χάρη στην τεράστια συμμετοχή των δρομέων που ξεπέρασαν τους 1100 και την άρτια διοργάνωση δικαιωματικά ο 28ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ 10 χλμ. και 2 χλμ. μπορεί να καταγραφεί ως απλά ο καλύτερος στην μακρόχρονη πορεία του. Νικητές του αγώνα ο Κώστας Δρόσος και η Ντενίζ Δημάκη με εξαιρετικές επιδόσεις. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
14-10-2017: Νυχτερινοί αγώνες στη Θεσσαλονίκη
Καλλίας και Δημάκη στη Νέα Σμύρνη
Για μία ακόμα φορά η Νέα Σμύρνη φιλοξένησε τον αγώνα δρόμου στη μνήμη του Κώστα Κοτζιά στο πλαίσιο και φέτος της σειράς οι Γύροι των Πόλεων του ΣΕΓΑΣ. Νικητές στον αγώνα αναδείχθηκαν σχετικά εύκολα ο Χρήστος Καλλίας στους άνδρες και η Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο