10ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων

6-8-2017: Για ακόμη μια χρονιά ο 10ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων στο όρος Άσκιο – Σινιάτσικο.

Share

Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 θα διεξαχθεί ο 10ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων στο όρος Άσκιο Σινιάτσικο απόστασης 19,050χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Ο Δήμος Βοΐου-Δημοτική Ενότητα Ασκίου-Τοπική Κοινότητα Ναμάτων και η Φιλοπροοδευτική Ένωση Ναμάτων “Ο Άγιος Νικόλαος”, διοργανώνουν το 10ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων στο Άσκιο (Σινιάτσικο), μήκους 19,050 χλμ, στα Νάματα Κοζάνης, στις 6 Αυγούστου 2017 και ώρα εκκίνησης 09.30 π.μ.
 

Δικαίωμα συμμετοχής:
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι, οι αθλητές συλλόγων κλπ από ηλικίας 18 ετών και άνω.

(Για κάτω από 18 ετών πρέπει να γίνει η εγγραφή συνοδεία γονέα και με υπεύθυνη δήλωση αυτού).

Σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια που θα τερματίσει θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής. Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες του αγώνα θα δοθούν και αντίστοιχα κύπελλα. Επίσης κύπελλο θα δοθεί για τη γρηγορότερη ανάβαση στην κορυφή.
 
Αίτηση συμμετοχής:
 
Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από 1η Ιουλίου 2017 έως 31 Ιουλίου 2017,  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: namataagonas.blogspot.com
(πληροφορίες σε Κωνσταντίνο Πατσίκα τηλ. 6947441535)
 
Αντίτιμο συμμετοχής:
 

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται σε 10,00 ευρώ (και για μεμονωμένους αθλητές και για αθλητές συλλόγων, και δεν περιλαμβάνει γεύμα για τους αθλητές). Για την οριστικοποίηση της εγγραφής ο συμμετέχων αθλητής οφείλει να καταθέσει (εντός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής) το αντίτιμο συμμετοχής του (10 ευρώ) στον τραπεζικό λογαριασμό: 0026-0717-17-0101517278 EUROBANK (ονοματεπώνυμο δικαιούχου λογαριασμού: Καραγιώργος  Μάριος Δ.) σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό του και τη φράση: «Για συμμετοχή στον 10ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων».  

Μόνο μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης και την επιβεβαίωση της κατάθεσης, θα οριστικοποιείται η εγγραφή και θα εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του αθλητή στη λίστα των συμμετεχόντων.

Κατά την προσέλευσή του στον αγώνα (τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση), ο αθλητής υπογράφει την αποσταλείσα ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής του, τη δήλωση υγείας του (κάθε συμμετέχων πρέπει να έχει εξεταστεί πρόσφατα από γιατρούς , να χαίρει άκρας υγείας και να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα – τη δήλωση συμμετοχής θα συνοδεύει υπεύθυνη δήλωση που θα πιστοποιούνται τα παραπάνω) και παραλαμβάνει τον αριθμό αγωνιζομένου και τα δώρα των χορηγών.

Αυτόματα -χωρίς υποχρέωση αντιτίμου- εγγράφονται οι τρεις πρώτοι αθλητές και οι τρεις πρώτες αθλήτριες του περσινού αγώνα.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής (κ. Γεώργιο Χαλδούπη 6976990917) και την Πρόεδρο της Φιλοπροοδευτικής Ένωσης Ναμάτων “Ο Άγιος Νικόλαος” (κα Κατερίνα Κάτσιου τηλ.6932323353).
 
Χορηγός του αγώνα Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, Δήμος Βοΐου.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ορεινός Αγώνας «Μονή Αυγού Trail Race 2020»
Αγώνας στα Δίδυμα Ερμιονίδας
1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου «Μενελαΐδας»
5-7-2014: Στα Λουτρά Σμοκόβου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Μεναλαΐδος» στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής.
Lefkas Trail Run 2019
3-11-2019: Ορεινοί αγώνες στη Λευκάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο