Gerania Vertical Kilometer

13-9-2015: Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Gerania Vertical Kilometer στο Λουτράκι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Share

Το Gerania Vertical Kilometer, θα διοργανωθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στις 13 Σεπτεμβρίου 2015, στο Λουτράκι Κορινθίας. Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrunning Association, μιας και μέσα σε 5.8 χλμ. κερδίζει 1.000 μ. υψομετρική διαφορά! Το Απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας, η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς!

Δύο κατηγορίες συμμετοχής:

1) Ατομικό – Ο αγώνας με τα ρεκόρ διαδρομής από τους elite Vertical Runners του κόσμου!

2) Αγώνας Σκυταλοδρομίας – Βρες το ταίρι σου και τρέξε ακριβώς τη μισή διαδρομή (3 χλμ. σε μήκος με 500μ ανάβαση!) στην πιο ανηφορική σκυταλοδρομία του κόσμου!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου
6-5-2018: Αγώνες στο παλιό αεροδρόμιο
1ος Αγώνας Salomon Serres CItyTrail
3-5-2015: Αγώνας CityTrail στις Σέρρες
οι 25οι αγώνες Στίβου στο μπλόκο Καλογρέζας είναι γεγονος
Στις 21 Μαρτίου διεξάγονται οι 25οι αγώνες στίβου με την επωνυμία Μπλόκ Καλογρέζας προς τιμήν των Ελλήνων που εκτελέστηκαν απο Γερμανούς. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο