Three Level Power Event – Άστρος

4-5-2014: Με τη συμμετοχή 70 περίπου αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο αγώνας τριάθλου Three Level Event στο Άστρος.

Share

Με τη συμμετοχή 70 περίπου αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο αγώνας τριάθλου Three Level Event στο Άστρος.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τόσο οι καλές καιρικές συνθήκες όσο και η συμμετοχή πολλών νέων στο αγώνισμα του τριάθλου αθλητών.

Στην απόσταση T.L.P. 25,75 χλμ. στη γενική ανδρών, επικράτησαν οι Δανιήλ Γιώργος, Αντωνόπουλος Αλέξανδρος και Μεγαρίτης Δημοσθένης – ενώ στη γενική γυναικών τις πρώτες θέσεις έλαβαν οι Κλαπανάρα Ελένη, Βελλή Όλγα και Τόμπρα Αναστασία.

Στην απόσταση T.L.P. 51,5 χλμ. επικράτησαν σε έναν πολύ γρήγορο αγώνα οι Βαμβακίδης Γιάννης, Ζαρόκωστας Ηλίας και Κουτρουμπής Ευάγγελος.

Τέλος, στην απόσταση T.L.P. 112,9 χλμ. επικράτησαν σε έναν αγώνα για δυνατούς παίκτες οι Παπαδόπουλος Ιορδάνης, Παπανικολάου Κωνσταντίνος και Τσερώνης Τάσος στην κατηγορία ανδρών και οι Καμισάκη Μαρία και Γιαννή Αγγελική στην κατηγορία γυναικών.

Η διοργάνωση θα ήθελε να συγχαρεί όχι μόνο τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, τους οποίους και ευχαριστούν. 

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Δείτε όλα τα νέα της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα www.threelevelpower.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
26-3-2017: Ο 1ος Αγώνας της σειράς Run Greece
12o Katerini Run - Ακύρωση
Ανακοίνωση διοργάνωσης για την ματαίωση του αγώνα
Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής 2017
6-5-2017: Στα πλαίσια της εκδήλωσης “Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής” θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο