19ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”

25-6-2017: Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί, ο 19ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”.

Share

Την Κυριακή 25 Ιούνη 2017 θα πραγματοποιηθεί ο 19ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αγώνα:

” Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 25 Ιουνίου του 2017, ημέρα Κυριακή, στον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί ο 19ος  Αγώνας Δρόμου «Στα Χνάρια  του Αποστόλου Παύλου».

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ. από το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών (Εθνική Οδός Κορίνθου – Επιδαύρου) και ο τερματισμός θα γίνει την κεντρική πλατεία της Δ. Κ. Αρχαίας Κορίνθου.

Ο αγώνας πραγματοποιείται προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, όπου έζησε και δίδαξε στην περιοχή μας, κάνοντας συχνά την διαδρομή μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των  Κεγχρεών (το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών, Ελλήνων και ξένων, θα γίνουν δεκτές μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην αφετηρία του (Κεγχρεές –Αρχαίο Λιμάνι), όπου οι αγωνιζόμενοι θα τρέξουν μια απόσταση 12 περίπου χιλιομέτρων, καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε στο πέρασμα του ο Απόστολος Παύλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές αναμνηστικά μετάλλια, μπλουζάκια, διπλώματα  και κύπελλα.”
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου διεξάγεται στο Ναύπλιο αγώνας δρόμου απόστασης 11 χλμ. Ο λόγος για τον Παλαμήδειο Δρόμο 2013. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
7ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης - Ματαίωση
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του ημιμαραθώνιου της Ξάνθης
8ος Αχίλλειος Άθλος
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα
Back to Top