Ανθουσιώτικος Λαϊκός Δρόμος

9-7-2017: Αγώνας 6,5 χλμ. στην Ανθούσα

Share

Την Κυριακή 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ανθούσα ο «Ανθουσιώτικος Λαϊκός Δρόμος» που περιλαμβάνει αγώνα τρεξίματος 6,5 χλμ. και περιπατητική διαδρομή 5 χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«O Δήμος Παλλήνης Αττικής σε συνεργασία με τον Όμιλο ΔΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων ‘’ΑΝΘΟΥΣΙΩΤΙΚΑ 2017’’ στην Δ. Ε Ανθούσας, προκηρύσσει την διεξαγωγή λαϊκού αγώνα δρόμου στην άσφαλτο, απόστασης 6, 5 χιλιομέτρων τρέξιμο και 5 χιλιομέτρων περιπατητικού βαδίσματος, μέσα στα όρια της Δημοτικής ενότητας Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης.

Συνάμα θα γίνουν ως παρουσία και μόνο δυναμικά αθλήματα στην κεντρική πλατεία όπως η χειροπάλη, η Ιαπωνική πάλη( SUMO), η Ρωσική (SABO) και η Αμερικάνικη (WRESTLING), μέσα στα πλαίσια της ανάδειξης αγνώστων αθλημάτων στο ευρύ κοινό.

http://www.mapmyrun.com/routes/copy/1601732800/

http://www.mapmyrun.com/workout/2227419335

Επάνω ακριβώς σας παρουσιάζουμε τις δύο διαφορετικές διαδρομές της διοργάνωσης , δηλαδή των 5. 000 μέτρων βαδίσματος & των 6. 500 μέτρων τρεξίματος.

Οι δηλώσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται στην ιστοσελίδα odiasofathens@yahoo. gr ή ακόμα και 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Οι εγγραφές θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

Θα υπάρχει γιατρός αγώνων όπως επίσης εθελοντές κατά μήκος της διαδρομής, επίσημοι κριτές του ΣΕΓΑΣ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία σε κύρια σημεία του αγώνα!

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Η εκκίνηση θα δοθεί ταυτόχρονα από την πλατεία της Ανθούσας, για τα 6. 500 μέτρα οι αθλητές θα έχουν μία ανωφέρεια για 2,5 χλμ και κατόπιν αφού περάσουν το δημοτικό γήπεδο, θα κατηφορίσουν για τα επόμενα 3χλμ και αφού φτάσουν στην οδό Ατλαντίδος θα ανηφορίσουν για 1χλμ μέχρι τον τερματισμό μπροστά στην πλατεία όπου ξεκίνησαν.

Για τα 5.000 μέτρα βαδιστικού περιπάτου οι περιπατητές θα ξεκινήσουν από την πλατεία της Ανθούσας από την οδό Αιδηψού, κατόπιν θα κατηφορίσουν προς την οδό Γαλήνης και θα κατευθυνθούν προς το δημοτικό πάρκο , όπου μετά θα κατέβουν από το κοινοτικό μονοπάτι προς την παιδική χαρά Ατλαντίδας. Στην συνέχεια της διαδρομής θα ανηφορήσουν προς την περιοχή ΟΣΑΜ και αφού διανύσουν 500 μέτρα στο κεντρικό δρόμο της οδού Σύρου θα στρίψουν δεξιά στην οδό Σεμέλης με κατεύθυνση το μονοπάτι που περνάει το ρέμα και καταλήγει στην οδό στρατηγού Πλαστήρα , όπου και λίγα μέτρα μετά τερματίζουν.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΩΡΑ 17.00 – Λαμπαδηδρομία από την πλατεία της Ανθούσας προς το Δημοτικό γήπεδο Μέγας Αξέξανδρος και επιστροφή.
17.30 – Τελετή έναρξης των αγώνων με παρουσίαση των αθλημάτων χειροπάλης , Ιαπωνικής & Ρωσικής πάλης , δυναμικού τριάθλου & wrestling!
19.00 – Εκκίνηση ταυτόχρονα με διαφορετικές διαδρομές των 6.500 μέτρων τρέξιμο & 5.000 μέτρων βαδιστικού περιπάτου.
20.00 – Τερματισμός όλων των αθλητών-τριών και απονομές

Κατόπιν όλων των απονομών θα υπάρξει μουσική συναυλία με σκοπό την διασκέδαση όλων των παρευρισκομένων , εν όψη της τοπικής γιορτής ΑΝΘΟΥΣΙΩΤΙΚΑ 2017.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΩΝ&ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ
Μετάλλια θα λάβουν όσοι τερματίσουν στα 5 & 6, 5 χιλιόμετρα, όπως επίσης και ένα δίπλωμα.

Κύπελλο θα πάρουν ο πρώτος & η πρώτη στον αγώνα των 6.500 χιλιομέτρων, ενώ στους δεύτερους και τρίτους του βάθρου θα δοθούν αθλητικά αγαλματίδια!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Για του αθλητές που θα λάβουν μέρος στο τρέξιμο θα ισχύσουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ και της IAAF, επίσης θα υπάρχει τραπεζάκι με νερό και ισοτονικά ποτά στην μέση τησ διαδρομής , τόσο των 5 όσο & των 6, 5 χιλιομέτρων!
Θα υπάρχουν εθελοντές κριτές μέσα στην διαδρομή για να ελέγχουν τυχών παράβαση των κανονισμών περί ασφαλούς αγώνα!
Απαγορεύεται στους βαδιστές – περιπατητές να τρέξουν μέσα στην διαδρομή τους . . . . . αυτόματα οι κριτές θα ακυρώνουν όσους δεν τηρούν τον τίτλο του αγωνίσματος!
Θα ακυρώνεται αυτόματα και όποιος προσπαθήσει να κλέψει μέτρα της διαδρομής!

ΔΩΡΑ & ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ
Μετά το τέλος των απονομών θα δοθούν δώρα με κλήρωση από διάφορους χορηγούς της διοργάνωσης! ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΑΣ)
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΙΤΩΝ & ΕΦΟΡΟΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΣΙΟΥΚΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ & Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δόλιχος Αγώνας Δρόμου
1/3-5-2015: Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ θα διοργανώσει την 4η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 1-2 και 3 Μαΐου 2015.


2ο Xanthi Old City Trail 2016
10-4-2016: Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν το 2ο Xanthi Old city trail.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο