6ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

17-6-2017: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στου Ζωγράφου

Share

Το Σάββατο 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 6ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου που περιλαμβάνει διαδρομές 5 & 10 χλμ.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ) με την αρωγή του Δήμου Ζωγράφου προκηρύσσει Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία 6ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

ΓΕΝΙΚΑ
Πρόκειται για λαϊκό αγώνα δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν, αγώνας 5 χιλιομέτρων καθώς και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά. Και οι δύο διαδρομές (5 και 10 χλμ) παρουσιάζουν αρκετές κλίσεις και απευθύνονται σε συστηματικά προπονημένους αθλητές.
Ο αγώνας αυτός, που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για 5η χρονιά, είναι η συμβολή του ΣΑΠΠΑΖ στη δρομική κοινότητα, που διευρύνεται συνεχώς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής ενός λαϊκού αγώνα στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ι. ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Περιμετρική Οδός Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Τερματισμός στην Είσοδο Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε).

Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο της διαδρομής

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 2 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

ΙΙ. ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ώρα εκκίνησης: 19:05

Απόσταση αγώνα: 5 χλμ

Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο της διαδρομής

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: ο αγώνας θα διεξαχθεί στον εσωτερικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Σημείωση: Οι διαδρομές είναι μετρημένες, όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip) και τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν, αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.sappaz.gr, τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Σήμανση διαδρομής: Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο σε όλη τη διαδρομή του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 5 και 10 χλμ. έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Παραλαβή αριθμού – chip: Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την ημέρα του αγώνα από 16:45 έως 18:30 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σημείο Εκκίνησης του Αγώνα.

Υγειονομική Κάλυψη: Σε κάθε περίπτωση οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις εφόσον θεωρείται ότι οι αγωνιζόμενοι έχουν φροντίσει για τον προληπτικό ιατρικό τους έλεγχο και συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και ασθενοφόρο.

Διακρίσεις – Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές: Για εγγραφές παρακαλώ πατήστε εδώ, μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017!

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες των 5 και των 10χλμ. είναι 5 ευρώ.

ΙΙΙ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1.000 Μ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού-γυμνασίου.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα πραγματοποιείται την ημέρα του αγώνα και θα πρέπει απαραίτητα να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους. Οι γονείς και κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται την αποκλειστική ευθύνη τους για τη συμμετοχή του παιδιού στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα παιδιά που θα τερματίσουν στον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό  Μετάλλιο.

Το κόστος συμμετοχής στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aκόμα ένας επιτυχημένος αγώνας στο Σμόκοβο
Με μεγάλη επιτυχία έγινε για μία ακόμη χρονιά ο αγώνας Δρόμου Δολοπών στο Σμόκοβο. Περισσότεροι από 200 δρομείς και περιπατητές έλαβαν μέρος και πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα πλάι στον Ονόχωνο ποταμό. Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Χατζηγιάννης και η Φίλίππα Πουλίδου.
Νέοι ορίζοντες για την Πέλλα
Συνάντηση είχαν την περασμένη εβδομάδα οι άνθρωποι της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών με τον δήμαρχο Πέλλας για να συζητήσουν για τον αγώνα Pella Half Marathon 2012 που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος ενέκρινε στο σύνολό τους τις προτάσεις που κατατέθηκαν και πρότεινε λύσεις διευρύνοντας τις δυνατότητες υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών.
Posidonia 2016 Running Event
4-6-2016: Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά ο αγώνας 5 χλμ. Posidonia 2016 Running Event
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο