6ος Ημιμαραθώνιος «Στο Νησί της Μαστίχας»

27-8-2017: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 10,5 & 5 χλμ. στη Χίο

Share

Την Κυριακή 27 Αυγούστου θα διαξαχθεί στο νησί της Χίου ο 6ος Ημιμαραθώνιος «Στο Νησί της Μαστίχας». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα ημιμαραθώνιου, 10,5 & 5 χλμ. (τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα) αλλά και αγώνα 1.500 μ. για παιδιά.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου και περιοδικό Runner ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στον ετήσιο θεσμό Αγώνων δρόμου με την ονομασία 6th International Half Marathon in Chios,Greece, the island of mastic on 27/08/2017 (6ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο, στο νησί της Μαστίχας) και Παράλληλους Αγώνες Δρόμου (για ενήλικες και για παιδιά) την Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017.

Η ανάδειξη της Χίου στον αθλητικό τουρισμό και η παρακίνηση για άθληση σε όλες τις ηλικίες είναι οι λόγοι της διοργάνωσης. Έτσι, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 θα διεξαχθεί στους παραδοσιακούς οικισμούς του Κάμπου Της Χίου

ΗμιΜαραθώνιος δρόμος (21.100 μ.), αγώνας δρόμου και δυναμικό βάδισμα 10.500 μ.  και 5.000 μ για ενήλικες και αγώνας δρόμου 1500μ. για παιδια

Ο Κάμπος, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, συνιστά ένα μοναδικό οικιστικό σύνολο, όπου συνδυάζεται αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Τόπος κατάφυτος από περιβόλια εσπεριδοειδών, διάσπαρτος με παλιά αρχοντικά σπίτια, 6 μόλις χλμ στα Νότια της πόλης της Χίου. 

Ο Κάμπος έχει κηρυχθεί «ιστορικός τόπος« και «παραδοσιακός οικισμός«, προστατευόμενος από το ΥΠ.ΠΟ.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της παραπάτω ιστοσελίδας http://www.chiosrunning.gr/gr/landing-page/».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαγικό διήμερο στον Ταϋγετο - Experience
Με μεγάλη επιτυχία έγινε το σαββατοκύριακο το διήμερο αγώνων Taygetos Challenge. H όμορφη Καρδαμύλη αποτέλεσε το κέντρο του Mountain running στη χώρα μας για τις δυο αυτές μέρες με εκατοντάδες δρομείς να αγωνίζονται στους τρεις αγώνες που έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή με 47 δρομείς να τρέχουν στη νέα απόσταση των 17 χλμ, 105 στο Vertical και 97 στο μαραθώνιο.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο