Κώπαια 2017 – 7ος Αγώνας Γλα

22-7-2017: Αγώνας 10 χλμ. στη Βοιωτία

Share

Το Σάββατο 22 Ιουλίου ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΚΩΠΑΙΑ 2017» θα πραγματοποιήσει τον 7ο Αγώνα Γλα.
Ώρα εκκίνησης: 19:00

Ακολουθεί η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα:

“Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Κώπαια 2017” διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά αγώνα 10 χλμ.
 

Πρόγραμμα:

18:00 Ανοιγμα γραμματειας

19:00 Αγώνες παιδιών δημοτικού

19:30 Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ και δυναμικου βαδίσματος 7 χλμ

21:00 Λήξη αγώνα

21:15 Απονομές
 
Περιγραφή – Πληροφορίες

Παιδικοί αγώνες: Στις 19:00 θα διεξαχθούν δύο παιδικοί αγώνες ως εξής α) αγώνας 300 μέτρων για παιδια εως 9 ετών β) αγωνας 600 μέτρων για παιδιά 10-12 ετών. Ολα τα παιδιά θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο. Οι αγώνες των παιδιών ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!
 
Δυναμικό βάδισμα: Στις 19:30 θα ξεκινήσει μαζί με τον αγώνα 10 χλμ και η διαδρομή είναι ίδια με την δρομική απο το 3ο χλμ εως τον τερματισμό. Ολοι οι βαδιστές θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο.
 
Αγώνας 10 χλμ:

Στις 19:30 θα γίνει η εκκίνηση. Η διαδρομή είναι προς την μεγαλύτερη Ακρόπολη Μυκηναϊκής εποχής στην Ελλάδα και είναι επίπεδη και ασφάλτινη εκτός απο 1600 μέτρα που είναι καλός χωματόδρομος. Δικαίωμα συμμετοχής εχουν ολοι οι αθλητές και αθλήτριες ανω των 18 ετών οι οποίοι θα λαβουν μέρος αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και γι’αυτό θα πρεπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα απο γιατρό.

Απονομές: 3 πρώτοι γενικής – 3 πρώτες γυναίκες
Ανδρες κατηγορίες: 18 – 39  40 – 59   60+
Γυναίκες κατηγορίες: 18 – 39   40+
Δρομείς Κάστρου (ανδρες – γυναίκες ξεχωριστα)

Σε όλες τις κατηγορίες οι 3 πρώτοι, εξαιρούνται απο αυτες οι πρώτοι- πρώτες τις γενικής και γυναικών.
Ολοι οι αθλητές θα λάβουν ΒΑΡΥΤΙΜΟ αναμνηστικό μεταλλιο που είναι χορηγια της ΝΕΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε
Ακόμη φέτος στους πρώτους 200 δρομείς στην προσέλευση θα δοθεί ΔΩΡΕΑΝ αναμνηστικό τεχνικό μπλουζακι με την σταμπα των εκδηλώσεων (είναι απο αρχαίο νόμισμα της περιοχής)
Κόστος συμμετοχής αγώνα 10 χλμ: 5 ευρώ και η πληρωμή θα γίνεται στην γραμματεία κατα την προσέλευση. Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα σας παρακαλούμε να κανεται την δηλωση συμμετοχής ΜΟΝΟ όταν θα είστε βεβαιοι!! Τελευταία ημέρα εγγραφών θα είναι η Τεταρτη 19 Ιουλίου.

Για ηλεκτρονικές εγγραφές παρακαλώ πατήστε εδώ

Συνοπτικα:

Αριθμοί και τσίπ (επιστρεφόμενο) ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
200 τεχνικα μπλουζακια
Βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο
Μικροφωνικη εγκατάσταση
Γιατρός αγώνα
Φύλαξη αντικειμενων
Σταθμοί νερών στο 5ο – 8ο και στον τερματισμό.
Δωρεάν φωτογραφίες  και για πρώτη χρονια φετος μία εκπληξη….ο αγώνας θα εχει “κάλυψη” απο σταθερή καμερα και drones ώστε μετα απο λίγες μερες να εχουμε ενα υπεροχο βιντεακι με μουσικη διάρκειας 5 λεπτών που θα αναρτηθεί σε όλα τα δρομικά (και οχι μόνο) sites!!

Σας κανουμε γνωστό οτι την επόμενη ημέρα Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα γίνει ποδηλατικός αγώνας σε επίπεδη και ασφαλτινη διαδρομή, ο οποίος θα είναι ο πρώτος αγώνας Σιρκουΐ που γίνεται στην Βοιωτία! Η απόσταση είναι 33 χλμ ( 3 × 11 ) και θα γίνει σε κυκλική διαδρομή στους παράδρομους της εθνικής οδού με έναρξη – περάσματα και τερματισμό στο Πνευματικό κέντρο.

Πληροφορίες και για τους δύο αγώνες : Γιώργος Τατσης  [email protected]  – 6983703626
Ραντεβού πλέον για….δύο ημέρες στο ΚΑΣΤΡΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.”
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομείς γέμισαν το Χαλάνδρι
Σχεδόν 1.500 δρομείς έτρεξαν στον αγώνα της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι που διοργάνωσε για τρίτη χρονιά ο τοπικός Δήμος. Όλα κύλησαν ομαλά κι έτσι σχεδόν 1.000 δρομείς τερμάτισαν τον μεγάλο αγώνα των 10 χλμ. ενώ πάνω από 300 ολοκλήρωσαν τη μικρή διαδρομή των 4 χλμ. Νικητές του αγώνα των 10 χλμ. αναδείχθηκαν ο Αίθίοπας Ογιόρο με 35:56 και η Χριστίνα Φούκη, ενώ στα 4 χλμ. ο Γιώργος Βαλαβάνης και η Σοφία Γραμμένου ήταν οι νικητές.
11ος Λαϊκός Ορεινός Αγώνας Φρουσιούνας
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Τα adidas Open Run πηγαίνουν στην Κρήτη
Η επιτυχημένη σειρά adidas Open Run συνεχίζει να προσφέρει διασκέδαση αυτή τη φορά εκτός Αθήνας. Συγκεκριμένα το 9o adidas Open Run θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο