Κρόνιον Πέρασμα

18-7-2015: Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού, η Τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου Βόρειας Κυνουρίας, Τοποικοί Φορείς, και ο Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής διοργανώνουν αγώνα υπεραπόστασης στην Πάρνωνα.

Share

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού, η Τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου Βόρειας Κυνουρίας, Τοποικοί Φορείς, και με την ευγενική συμμετοχή του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ. Αττικής ως τεχνικού συμβούλου του αγώνα, προκηρύσσουν αγώνα υπεραπόστασης στην Πάρνωνα με την ονομασία: Κρόνιον Πέρασμα – “Τρέξιμο στο Ιερό Βουνό του Κρόνου – του Πατέρα των Θεών”.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 18/07/2015
Ώρα: 10.00
Αφετηρία – τερματισμός: Αγ.Πέτρος Αρκαδίας
Απόσταση:70 χλμ.

Πληροφορίες διαδρομής: Ο αγώνας διεξάγεται όλος σε άσφαλτο. Πρόκειται για κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό τον Αγ.Πέτρο Αρκαδίας. Ο αγώνας αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα τελευταίο προπονητικό τεστ, για τους δρομείς που θα τρέξουν στο Φειδιππίδειο Δρόμο ή στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ τον προσεχή Σεπτέμβρη και όχι μόνο, καθώς απευθύνεται σε όλους τους δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ. Ο αγώνας πραγματοποιείται όλος σε μία περιοχή απείρου κάλλους, περνώντας κάτω από έλατα, πλατάνια και άλλα δέντρα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά.
Ο αγώνας ξεκινάει από τον Αγ.Πέτρο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας και κατευθύνεται προς το καταφύγιο Πάρνωνα, περνάει μέσα από τα χωριά Βαμβακού – Βαρβίτσα – Καρυές – Βούρβουρα και τερματίζει πάλι στον Αγ.Πέτρο, πραγματοποιώντας μία κυκλική διαδρομή μήκους 70χλμ.

Όριο αγώνα: 10 ½ ώρες.

Παράλληλα φέτος καθιερώνεται και μικρότερος αγώνας για παιδιά, μήκους 1 περίπου χιλιομέτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στον διαδικτυακό χώρο της διοργάνωσης: http://www.kronionperasma.com/

Για δηλώσεις εγγραφής παρακαλώ πατήστε εδώ.: 

Παρακαλώ όπως δηλώσετε για την εγγραφή σας, το αργότερο την Τετάρτη 15/7/2015, προκειμένου τον καλύτερο προγραμματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mαραθώνιος περιπέτειας
Η τρίτη επανάληψη του ορειβατικού μαραθωνίου Ηρακλής που γίνεται στο βουνό της Οίτης ήταν σίγουρα και η δυσκολότερη για τους 89 αθλητές οι οποίοι αψήφησαν τη πρόγνωση για βροχές και σταθήκαν στην αφετηρία του αγώνα.
5ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Corfu Mountain Trail 2016
7-2-2016: Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν στον Κέρκυρα ορεινοί αγώνες τρεξίματος 8 – 40 χλμ.
Run Greece 2021 - Ηράκλειο
Ο 5ος αγώνας της σειράς
Back to Top