5ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου

4-6-2017: Αγώνες δρόμου θα πραγματοποιήσουν ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αγ. Στεφάνου “Το Οίον”.

Share

Την Κυριακή 4 Ιουνίου «Τρέχουμε για καλό σκοπό» ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αγίου Στεφάνου «ΤΟ – ΟΙΟΝ» διοργανώνουν τον 5ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 με στόχο να προσφέρουν στους φίλους του αθλήματος αλλά και στους κατοίκους του Δήμου μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής υψηλών προδιαγραφών και να παρακινήσουν τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο στέλνοντας, παράλληλα, ένα μήνυμα προσφοράς με κοινωνικό περιεχόμενο.

Για το σκοπό αυτό οι διοργανωτές προσκαλούν τους δρομείς και τους συνοδούς τους, που θα προσέλθουν στους αγώνες, να προσφέρουν είδη για την ενίσχυση του ιδρύματος ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ, Τμήμα Άνοιξης : Υλικά για τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής (λάδι, ζάχαρη, αλεύρι), γραφική ύλη και υλικό δεξιοτήτων (χαρτί Α4, μαρκαδόρους, πάζλ) και υλικά καθαριότητας (χλωρίνη, χαρτί υγείας, καθαριστικά κλπ).

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει:
8:00 – 8:50 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
9:10 500 μ. Α΄& Β΄ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
9:20 500 μ. Γ΄& Δ΄ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
9:30 1000 μ. Ε΄& ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
9:40 1000 μ. ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ (ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
9:55 5000 μ. ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)
11:15 ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ο χώρος μπροστά από τις εγκαταστάσεις των Νηπιαγωγείων Αγίου Στεφάνου στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντζερίδη.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία από 8:00 έως 8:50 π.μ.

Έπαθλα: Στον πρώτο νικητή και νικήτρια κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο. Στους τρεις πρώτους και πρώτες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια. Σε όλα τα παιδιά δημοτικού και γυμνασίου που θα συμμετάσχουν θα δοθεί μετάλλιο. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

*Ο Αγώνας είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Κυριακή 28 Μαΐου 2017 αλλά αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ο Psathathlon
7-8-2016: O ΠΣ Ψαθοπύργου διοργανώνει αγώνα στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.
Πήγαν πλατεία...
Περισσότεροι από 300 δρομείς πήγαν… πλατεία την Κυριακή 10 Μαίου για να συμμετάσχουν στον 5ο Γύρο Νέας Σμύρνης. Η οργάνωση του αγώνα ήταν πολύ καλή και βοήθησε τους δρομείς να απολαύσουν τον αγώνα παρά την απότομη αύξηση της θερμοκρασίας και τον καυτό ανοιξιάτικο ήλιο.
Αγώνας στη Ναύπακτο
Ο Δήμος Ναυπακτίας, ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου “‘Επαχτος” και το ΣΜΥ Ναυπάκτου Lepanto διοργανώνουν τον 5ο Γύρο Ναυπάκτου την Κυριακή 1 Μαΐου.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο