3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών

11-6-2017: Ημιμαραθώνιος και αγώνας 5 χλμ. στα Άνω Δολιανά

Share

Την Κυριακή 11 Ιουνίου θα διεθαχθούν στα Άνω Δολιανά ο «3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών»  και ο παράλληλος αγώνας δρόμου 5 χλμ.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 διοργανώνουμε στα Ανω Δολιανά Αρκαδίας τον 3ο Ορεινό Ημιμαραθωνιο Δολιανών καθώς και παράλληλο αγώνα δρόμου 5 χλμ.
Η διαδρομή του αγώνα είναι πλήρως σηματοδοτημένη με χιλιομετρικούς δείκτες ανα χιλιόμετρο ενώ σταθμοί υδροδοσίας υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής. Στην διαδρομή παρέχονται νερά στους σταθμούς υδροδοσίας ενώ στον δευτερο σταθμό μαζί με τα νερά θα παρέχεται ισοτονικό, μπανάνες και ελαφρύ – ενεργειακό τονωτικό φαγητό. Ο τερματισμός και η αφετηρία είναι στο ίδιο σημείο όπου υπάρχουν αποδυτήρια με ντουζ, ζεστό νερό και αφρόλουτρο – σαμπουαν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες δρομείς να φροντίσουν την υγιεινή τους. Επίσης στις φυλασσόμενες αίθουσες θα μπορούν οι δρομείς να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ασθενοφόρο και γιατρός θα παραβρίσκονται στην διοργάνωση ενώ σε κάθε σταθμό υδροδοσίας θα έχουν παρουσία μέλη του Σώματος Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθόύ Σταυρού. Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο ενώ οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο θα λάβουν ως δώρο ειδική ζώνη τρεξίματος από ειδικό αδιαβροχο υλικό καθώς και χειροποίητη υφασμάτινη τσάντα με τοπικά προϊόντα (λάδι, ελιές κ.α.). Με κύπελλο βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άνδρες δρομείς και οι τρεις πρώτες γυναίκες.
Στη διοργάνωση δεν υπάρχουν βραβεύσεις ανά κατηγορία συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στο χωριό μας.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν οι λεπτομέρειες του αγώνα στο site της  διοργάνωσης www.rundoliana.gr»

Για να κατεβάσετε το διαφημιστικό φυλλάδιο της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run the Lake Vouliagmeni 2023
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Wings for Life World Run 2023
Τρέξε για όλους εκείνους που δεν μπορούν
9-10-2016: O 6ος αγώνας της σειράς Run Greece θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο