Όλα έτοιμα στην Οίτη

Η Οίτη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλής” αλλά και στους παράλληλους αγώνες.Δείτε εδώ τις τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών.

Share
Όλα είναι έτοιμα για τον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο Ηρακλή στην Οίτη και τους παράλληλους αγώνες. Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και η Οίτη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους δρομείς. Θυμίζουμε ο αγώνας του μαραθωνίου αποτελεί και τον τελικό του εγχώριου πρωταθλήματος Skyrace.

Aκολουθούν οι τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών:

 
• Η γραμματεία των αγώνων μεταφέρεται στα Λουτρά Υπάτης στο ξενοδοχείο «Αλεξάκης» και θα λειτουργεί 12:00 έως 20:00 του Σαββάτου. Η αλλαγή αυτή γίνεται για τη διευκόλυνση των αθλητών μιας και οι περισσότεροι διαμένουν στα ξενοδοχεία των Λουτρών Υπάτης.
• Από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι 18:00 οι αθλητές των αγώνων μπορούν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα με το ιαματικό νερό στα Λουτρά Υπάτης. Είναι μια προσφορά της «Εταιρείας Ακινήτων Δημπσίου Α.Ε. της Ιαματικής πηγής Υπάτης»
• Ο αγώνας «Λαγοπόδαρος» απόστασης 1100μ. για τους μικρούς αθλητές θα γίνει στο πάρκο των Λουτρών Υπάτης στις 18:30. Η διαδρομή χωμάτινη, είναι πολύ όμορφη και ασφαλής.
• Η Τεχνική Ενημέρωση θα γίνει στην Υπάτη στο Γυμνάσιο στις 19:30. Παρακαλούνται οι αθλητές όλων των αγώνων να παραβρεθούν μιας και όλες οι διαδρομές έχουν νέα δεδομένα.
• Το pasta party θα γίνει στην Υπάτη, στο εστιατόριο «Χάνι Ζιάκα» στις 20:30.
• Την Κυριακή το πρωί η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί 07:00 έως 07:30 μόνο για παραλαβή αριθμών και όχι για εγγραφές, στην πλατεία της Υπάτης.
• Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων είναι κοινός, στην πλατεία Υπάτης. Εκκίνηση 08:00π.μ.
 
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και επιπλέον στοιχεία για τους αγώνες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του αγώνα www.natureinaction.gr και στη σελίδα του αγώνα στο facebook (Διεθνής Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης).
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι αθλητές μπορούν να επικοινωνούν και στο 6932271106 ή στο 6932607932 με τον κ. Λουκά Πρατίλα.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aγώνες δρόμου στην Καλλιθέα
Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, και με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά διοργανώνει την 1η Αθλητική Διοργάνωση «Τρέχοντας στην Καλλιθέα – Kallithea Run» την Κυριακή 8 Απριλίου. Πρόκειται για αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό που περιλαμβάνουν τις αποστάσεις 10 & 5 χλμ., 2,5 χλμ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων αλλά και αγώνα δυναμικού βαδίσματος.
4ος Δρόμος Αλιβερίου - Run4Aliveri 2018
6-5-2018: Αγώνες 10 & 4 χλμ. στο Αλιβέρι
Virtual run: Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!
Συμμετέχουμε στηρίζοντας τους αθλητές της Κύπρου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο