Όλα έτοιμα στην Οίτη

Η Οίτη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλής” αλλά και στους παράλληλους αγώνες.Δείτε εδώ τις τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών.

Share
Όλα είναι έτοιμα για τον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο Ηρακλή στην Οίτη και τους παράλληλους αγώνες. Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και η Οίτη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους δρομείς. Θυμίζουμε ο αγώνας του μαραθωνίου αποτελεί και τον τελικό του εγχώριου πρωταθλήματος Skyrace.

Aκολουθούν οι τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών:

 
• Η γραμματεία των αγώνων μεταφέρεται στα Λουτρά Υπάτης στο ξενοδοχείο «Αλεξάκης» και θα λειτουργεί 12:00 έως 20:00 του Σαββάτου. Η αλλαγή αυτή γίνεται για τη διευκόλυνση των αθλητών μιας και οι περισσότεροι διαμένουν στα ξενοδοχεία των Λουτρών Υπάτης.
• Από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι 18:00 οι αθλητές των αγώνων μπορούν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα με το ιαματικό νερό στα Λουτρά Υπάτης. Είναι μια προσφορά της «Εταιρείας Ακινήτων Δημπσίου Α.Ε. της Ιαματικής πηγής Υπάτης»
• Ο αγώνας «Λαγοπόδαρος» απόστασης 1100μ. για τους μικρούς αθλητές θα γίνει στο πάρκο των Λουτρών Υπάτης στις 18:30. Η διαδρομή χωμάτινη, είναι πολύ όμορφη και ασφαλής.
• Η Τεχνική Ενημέρωση θα γίνει στην Υπάτη στο Γυμνάσιο στις 19:30. Παρακαλούνται οι αθλητές όλων των αγώνων να παραβρεθούν μιας και όλες οι διαδρομές έχουν νέα δεδομένα.
• Το pasta party θα γίνει στην Υπάτη, στο εστιατόριο «Χάνι Ζιάκα» στις 20:30.
• Την Κυριακή το πρωί η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί 07:00 έως 07:30 μόνο για παραλαβή αριθμών και όχι για εγγραφές, στην πλατεία της Υπάτης.
• Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων είναι κοινός, στην πλατεία Υπάτης. Εκκίνηση 08:00π.μ.
 
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και επιπλέον στοιχεία για τους αγώνες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του αγώνα www.natureinaction.gr και στη σελίδα του αγώνα στο facebook (Διεθνής Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης).
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι αθλητές μπορούν να επικοινωνούν και στο 6932271106 ή στο 6932607932 με τον κ. Λουκά Πρατίλα.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γύρος της Πάρνηθας
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών (ΕΟΣ Αχαρνών) για 30η κατά σειρά χρονιά ο κλασικός πια «Γύρος της Πάρνηθας» που περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 16 χλμ. για ενήλικες και αγώνα δρόμου 4 χλμ. για παιδιά 5-15 ετών.
Corfu Urban Trail 2014 - Τελευταία νέα
Aγώνες urban trail στην Κέρκυρα!
Αγώνες 16 & 6 χλμ. στη Βαρυμπόμπη
Back to Top