Όλα έτοιμα στην Οίτη

Η Οίτη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλής” αλλά και στους παράλληλους αγώνες.Δείτε εδώ τις τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών.

Share
Όλα είναι έτοιμα για τον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο Ηρακλή στην Οίτη και τους παράλληλους αγώνες. Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και η Οίτη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους δρομείς. Θυμίζουμε ο αγώνας του μαραθωνίου αποτελεί και τον τελικό του εγχώριου πρωταθλήματος Skyrace.

Aκολουθούν οι τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών:

 
• Η γραμματεία των αγώνων μεταφέρεται στα Λουτρά Υπάτης στο ξενοδοχείο «Αλεξάκης» και θα λειτουργεί 12:00 έως 20:00 του Σαββάτου. Η αλλαγή αυτή γίνεται για τη διευκόλυνση των αθλητών μιας και οι περισσότεροι διαμένουν στα ξενοδοχεία των Λουτρών Υπάτης.
• Από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι 18:00 οι αθλητές των αγώνων μπορούν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα με το ιαματικό νερό στα Λουτρά Υπάτης. Είναι μια προσφορά της «Εταιρείας Ακινήτων Δημπσίου Α.Ε. της Ιαματικής πηγής Υπάτης»
• Ο αγώνας «Λαγοπόδαρος» απόστασης 1100μ. για τους μικρούς αθλητές θα γίνει στο πάρκο των Λουτρών Υπάτης στις 18:30. Η διαδρομή χωμάτινη, είναι πολύ όμορφη και ασφαλής.
• Η Τεχνική Ενημέρωση θα γίνει στην Υπάτη στο Γυμνάσιο στις 19:30. Παρακαλούνται οι αθλητές όλων των αγώνων να παραβρεθούν μιας και όλες οι διαδρομές έχουν νέα δεδομένα.
• Το pasta party θα γίνει στην Υπάτη, στο εστιατόριο «Χάνι Ζιάκα» στις 20:30.
• Την Κυριακή το πρωί η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί 07:00 έως 07:30 μόνο για παραλαβή αριθμών και όχι για εγγραφές, στην πλατεία της Υπάτης.
• Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων είναι κοινός, στην πλατεία Υπάτης. Εκκίνηση 08:00π.μ.
 
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και επιπλέον στοιχεία για τους αγώνες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του αγώνα www.natureinaction.gr και στη σελίδα του αγώνα στο facebook (Διεθνής Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης).
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι αθλητές μπορούν να επικοινωνούν και στο 6932271106 ή στο 6932607932 με τον κ. Λουκά Πρατίλα.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΔΥ Βόλου με τη Διεύθυνση Αθλ. Δήμου Βόλου διοργανώνουν τον Δρόμο Υγείας Βόλου την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο αγώνας έχει απόσταση 16,5 χλμ.
The North Face Zagori Mountain Running 2017
22-7-2017: Αγώνες στο Ζαγόρι
Ο τολμών νικά!
Οι εγγραφές για τον φετινό Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γλυφάδας 10 χλμ. είχαν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όμως οι προβλέψεις για άσχημες καιρικές συνθήκες την ημέρα του αγώνα έθεταν σε αμφιβολία την επιτυχία του. Τελικά όσοι… το τόλμησαν, νίκησαν καθώς ο καιρός έκανε το χατήρι σε δρομείς και διοργανωτές και ήταν εξαιρετικός για τρέξιμο επιτρέποντας στους 900 περίπου δρομείς που έτρεξαν τις δύο στροφές περιμετρικά του Γκολφ να χαρούν έναν καλά οργανωμένο αγώνα. Νικητές ο Γιάννης Χαμόδρακας και η Τόνια Κορόζη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο