Run The Theatre

7-5-2017: Αγώνες 5 & 2,5 χλμ. στη Μεγαλόπολη

Share

Αγώνας στη Μεγαλόπολη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου με την επωνυμία Run The Theatre. Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη του αγώνα.

“Ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου  διοργανώνει τον αγώνα «Run The Theatre». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2017 με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει: Αγώνα 5 χλμ. (& για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων) και αγώνα 2,5 χλμ. για όλους, (& για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Στόχος της Διοργάνωσης είναι από τη μια, να αναδείξει την ιστορικότητα του αρχαίου θεάτρου της Μεγαλόπολης και ταυτόχρονα να δώσει ώθηση στις διαδικασίες αναστύλωσής του  και από την άλλη, να προσελκύσει δρομείς και εκδρομείς από τη Μεγαλόπολη και τις γύρω περιοχές σε πρώτη φάση και στη συνέχεια να εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης δρομέων, σε σημαντικό αθλητικό και τουριστικό προορισμό για την όλη την Πελοπόννησο!

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από την Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης και επί της οδού Κολοκοτρώνη. Στην πλατεία θα βρίσκονται και οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.runthetheatre.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1st Autism Race / 1st Hersonissos Seaside Run
29-3-2015: Η ΜΚΟ ΜΕΡΙΜΝΗ σε συνεργασία με το Δήμο Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης, θα πραγματοποιήσει αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά και οικογένειες.
13ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο