1ο Fast Road Race 11km

4-6-2017: Οι Α.Π.Σ. Κερκυραίοι Δρομείς διοργανώνουν τον 1ο αγωνα με την ονομασια fast road race απόστασης 11 χλμ.

Share

Ο Α.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ υπο την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας διοργανώνει  τον 1ο αγωνα με την ονομασια fast road race απόστασης 11 χλμ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριάκη 04 Ιουνίου 2017

ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 11 ΧΛΜ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Είσοδος ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ Γαστούρι – Λιστόν.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09:00 π.μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι ανω των 18 ετών , αθλητές κάτω των 18 έχουν δικαίωμα μόνον με υπέυθυνη δήλωση του γονέα που θα παραδώση στην οργανώτικη επιτροπή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ : www.corfurunners.gr  απο 01 Μαρτίου

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:Θα υπάρχει γιατρός του αγώνα και ασθενοφόρο το οποίο θα κινείται κατά μήκος της διαδρομής.

ΕΠΑΘΛΑ: Στους 6 πρώτους και 6 πρώτες κύπελο- μετάλλιο -δίπλωμα , σε ολους τους συμμέτεχοντες μετάλλιο-δίπλωμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Εγγραφές εως 20 Μαιου , όριο συμμετοχών 200 δρομείς .

ΣΤΑΘΜΟΙ : Σταθμοί υδροδοσίας- τροφοδοσίας στο 3ο χλμ και 6ο χλμ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 10 ευρώ

ΤΕΧΝΙΚΟ T-SHIRT : Κατά την εγγραφή υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεγέθους τεχνικής φανέλας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σηφάκης και και Καρπούζα νικητές στον Ψηλορείτη
Με αλλαγές στη διαδρομή λόγω του δυνατού αέρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου ο 4ος Διεθνής Ορεινός Αγώνας Ψηλορείτη με νικητές το, Μανώλη Σηφάκη και τη Βίκη Καρπούζα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
18ο Greece Race for the Cure®
Δείτε αναλυτικά
Argithea Mountain Race 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο