Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών με αφορμή την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου διοργανώνει και φέτος για 6η συνεχή χρονιά τη δράση “RUN – BIKE – CARE 2026” την Κυριακή 7 Ιουνίου 2026 με ώρα εκκίνησης 09:00 π.μ.
Το 6ο RUN, BIKE, CARE θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Η διαδρομή θα είναι λίγο διαφορετική, καθώς με ανακοίνωσή του το Ζάππειο θα είναι τελικά κλειστό για επισκευές, σύμφωνα με έγγραφο που μας απέστειλαν.
Η αφετηρία και ο τερματισμός μας θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και να κάνουμε μαζί τη διαδρομή των 10km με το ποδήλατο ή 5km τρέχοντας ή 2km περπατώντας.
Μπορεί να συμμετάσχει κάθε άτομο ή ομάδα, κυριολεκτικά από όπου δύναται και θέλει. Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://runbikecare.anticancerath.gr/




























