Plastira’s Lake Trail Race 2017

9-4-2017: Νέος αγώνας βουνού θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη λίμνη Πλαστήρα.

Share

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ» (Perseas) ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) συνδιοργανώνουν την Κυριακή 09/04/2017 στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, Αγώνα Ορεινού Δρόμου με την ονομασία ”Plastira’s Lake Trail Race”.
Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές μήκους 20χλμ. και 10χλμ.με αφετηρία και τερματισμό το παραλίμνιο χωριό Καλύβια Πεζούλας.
Ο αγώνας 20χλμ. ακολουθεί μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή, με υψομετρική διαφορά περίπου 600μ, σε μια περιοχή απείρου φυσικού κάλους και ομορφιάς και απευθύνεται σε όλους τους δρομείς. Ο αγώνας θα διεξάχθεί κυριώς σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια.
Ο αγώνας 10χλμ. ακολουθεί μια πιο βατή διαδρομή και τα χαρακτηριστικό που τον κάνει μοναδικό είναι ότι θα διεξαχθεί παραλίμνια.

Όλες οι λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες στην αναλυτική Προκήρυξη του αγώνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.plastiraslaketrailrace.gr

Για να δείτε την σελίδα του αγώνα στο facebook πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας 11 χλμ στη Λάρισα
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν το 2o Αγώνα Δρόμου 11χλμ στη Λάρισα. Ο αγώνας θα γίνει στις 29 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 9:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Στα μονοπάτια των «Αρκάδων Ποιμένων»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Tihio Race Ultra
Αγώνες υπεραπόστασης στο Τείχιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο