Κοζάνη Street Relays

21-5-2017: Ο τρίτος αγώνας της σειράς Street Relays στην Κοζάνη.

Share

Στην Κοζάνη στις 21 Μαίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας της σειράς Street Relays.

Επιπλέον, τα Street Relays από το 2017 κάνουν ακόμη ένα βήμα παραπέρα και εντάσουν στο πρόγραμμά τους Elite Race 5000μ., η οποία θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, θα απευθύνεται κυρίως σε αθλητές, ενώ έχουν προβλεφθεί χρηματικά έπαθλα για τους πρώτους άνδρες και γυναίκες.

Οι αγώνες σκυταλοδρομιών, είναι η μεγαλύτερη σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα με διεξαγωγή αγωνισμάτων που καλύπτουν όλη τη γκάμα του δρομικού κινήματος, αποτελούν τους αγώνες με το χαμηλότερο αντίτιμο συμμετοχής και απευθύνονται σε όλη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση στην ιστοσελίδα των αγώνων www.relays.gr ή μέσω αποστολής email στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Διεθνής ημιμαραθώνιος και 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθωνίου στο κέντρο της Αθήνας που θα έχει χαρακτήρα διεθνούς αγώνα αλλά και Πανελληνίου Πρωταθλήματος ημιμαραθωνίου. Ο αγώνας θα ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα τερματίζει στο Ζάππειο.
11ος Γύρος Νέας Σμύρνης
17-5-2014: Το τμήμα αθλητισμού του δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον ΣΑΦΑΝΣ διοργανώνει αγώνα δρόμου απόστασης 7800 μ. με την επωνυμία «11ος γύρος Νέας Σμύρνης».
City Runs powered by PUMA - Kifisia
14-9-2014: Μία νέα σειρά αγώνων δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ξεκινά τον Σεπτέμβριο με την υποστήριξη της εταιρείας αθλητικών ειδών PUMA σε συνεργασία με τους Δήμους Κηφισιάς και Πειραιά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο