4ος Ορεινός Αγώνας Γερανείων 2017

9-4-2017: Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου θα πραγματοποιήσει τον “4ο Ορεινό Αγώνα Γερανείων”.

Share

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου προκηρύσσει τον 4ο Ορεινό Αγώνα Γερανείων στις 9 Απριλίου 2017.

Στον αγώνα θα έχουμε αρκετές αλλαγές με κυριότερες την επιμήκυνση της διαδρομής κατά 2 τουλάχιστον χιλιόμετρα ώστε να φτάσει τα 21, αλλαγή τμημάτων της παλιάς διαδρομής, αύξηση της θετικής υψομετρικής σε πάνω από 1.300μ και τη μετακίνηση της αφετηρίας μέσα στο Λουτράκι.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 2ος Αγώνας Δρόμου Περαχώρας μήκους 10 χλμ. αγώνας χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και για μαζική συμμετοχή.

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα στο agwnasgeraneiwn2017.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες ανωμάλου δρόμου στην Κασσιώπη
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κασσιώπης σε συνεργασία με Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών, ΑΠΣ Δρομέων Κέρκυρας “Αρχίλοχος”, ΣΕΒΑΣ Κέρκυρας, ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, Ε.Μ.Ε.Δ. Κέρκυρας, Α.Ο. Αχαράβης και New Balance διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαΐου αγώνες ανωμάλου δρόμου 6 και 12 χλμ στην Κασσιώπη.
Ο μαραθώνιος του Θερμαϊκού
Ο σημαντικότερος μαραθώνιος της Βορείου Ελλάδας, και ένας από τους πιο σημαντικότερους στη χώρα μας, διεξάγεται παραδοσιακά τον Απρίλιο με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου να δεσπόζει στο χώρο όπου γίνεται ο τερματισμός, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Τρέξιμο στο Περιστέρι
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Περιστερίου, 10 χιλιομέτρων για τους μεγάλους και 1.000 μέτρα για τα παιδιά, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο).
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο