15ος Αγώνας Δρόμου Ο.Υ.Κρήτης, 5 χλμ & Πεζοπορία

5-2-2017: O Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης συμπληρώνει 25 χρόνια και διοργανώνει αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, ο οποίος συμπληρώνει 25 χρόνια, διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία “15ος Αγώνας Δρόμου Ο.Υ.Κρήτης, 5χλμ & Πεζοπορία” ενώ θα γίνει και η κοπή πίτας του ομίλου.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης συμπληρώνει 25 χρόνια γεμάτα από αθλητικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε όλοι μαζί πολύ ωραίες και αξέχαστες στιγμές. Από το 1992 ο Ο.Υ.Κ. καταφέρνει να δώσει μια παραπάνω αξία σε αυτό που αγαπάμε, το τρέξιμο, δίνοντας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε μέσα από την άθληση γνωστές αλλά κυρίως άγνωστες τοποθεσίες του νησιού. Ο Γύρος του Οροπεδίου Λασιθίου, ο Δρόμος του Κουδουμά, ο Παπατζιρίτειος Δρόμος αλλά και ο Ορειβατικός Υπερμαραθώνιος Τάλως, από τη Χρυσοσκαλίτισσα έως τη Ζάκρο, είναι οι πιο χαρακτηριστικές εκδηλώσεις που έγιναν γνωστές σε όλη την Ελλάδα, σε μια εποχή χωρίς διαδίκτυο, και έχουν συμμετάσχει εκατοντάδες απλοί δρομείς αλλά και πρωταθλητές από το χώρο του στίβου.

Γιορτάζουμε τα 25 χρόνια και εγκαινιάζουμε τη νέα χρονιά στο χώρο του Ενυδρείου Κρήτης, στις Γούρνες, με αγώνα δρόμου 5χλμ και πεζοπορία, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας αλλά και τις καθιερωμένες βραβεύσεις των μελών μας που συμμετείχαν και τερμάτισαν σε μαραθώνιο και αγώνα υπεραπόστασης κατά το έτος 2016.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
10:00 Προσέλευση – Εγγραφές
11:00 Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5χλμ (οι πεζοπόροι θα ξεκινούν ελεύθερα)

Αίθουσα Εστιατορίου Ενυδρείου
12:15 Κοπή Βασιλόπιτας, Παραδοσιακό Γεύμα, Βραβεύσεις μελών.

Τη βασιλόπιτα προσφέρει το μέλος μας και μαραθωνοδρόμος και ζαχαροπλάστης Αντωνάκης Στέφανος (Αγιοστεφανιτών 1, Ηράκλειο).
Το φλουρί κερδίζει ένα χρυσό σταυρό προσφορά από το κοσμηματοπωλείο Ανδρέας Βλάσσης (Ίδης 28 Ηράκλειο), μέλος του Ο.Υ.Κρήτης.
Τρεις πρώτοι νικητές-τριες μετάλλιο και δίπλωμα. Δίπλωμα για όλους τους συμμετέχοντες.

Τρεις πρώτοι νικητές-τριες μετάλλιο και δίπλωμα. Δίπλωμα για όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
6974481191 Τζανή Μαρία
6972865015 Παντατοσάκης Ιωάννης
6947262798 Βλάσσης Ανδρέας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2o Salomon Running Serres & 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών
15-5-2016: Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διεξαχθεί το 2o Salomon Running Serres & ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών στις Σέρρες.
Tyros Run 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Corfu Half Marathon 2021 - Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο