20ος Μπιζάνιος Δρόμος

19-02-2017: Για μια ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί ο “Μπιζάνιος Δρόμος” στα Ιωάννινα.

Share

O 20ος Μπιζάνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου με διοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης. Στη διεξαγωγή του συμμετέχουν επίσης η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα Αθλητικά Σωματεία ΑΓΣΙ, ΕΚΑ Δωδώνη, Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων και Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων. Η εκκίνηση του κεντρικού αγώνα, ο οποίος θα είναι απόστασης 11.500 μέτρων, θα δοθεί στις 11 π.μ.. από το Μπιζάνι, στο Ηρώο Μπιζανομάχων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 15.00 μ.μ.. Ο Δήμος με ανακοίνωσή του καλεί  όλους τους συμπολίτες να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους  τον Μπιζάνιο Δρόμο, έναν ξεχωριστό επετειακό αγώνα, άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To ταξίδι συνεχίζεται
Μια νέα σειρά αγώνων το Mountain Bike & Run Cup, που ξεχωρίζουν για την άρτια οργάνωση τους, προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος και της ποδηλασίας να αγωνισθούν σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει η εταιρεία Outsports. Επόμενη στάση οι Παλαιοί Πόροι Πιερίας.
Endomarch Greece Run & Walk
3-4-2016: H Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Aware Δήμου Φιλοθέης σε συνεργασία με το Endomarch Worldwide διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2,5 χλμ.
15ος Αγώνας Δρόμου Μενδενίτσας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο