20ος Μπιζάνιος Δρόμος

19-02-2017: Για μια ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί ο “Μπιζάνιος Δρόμος” στα Ιωάννινα.

Share

O 20ος Μπιζάνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου με διοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης. Στη διεξαγωγή του συμμετέχουν επίσης η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα Αθλητικά Σωματεία ΑΓΣΙ, ΕΚΑ Δωδώνη, Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων και Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων. Η εκκίνηση του κεντρικού αγώνα, ο οποίος θα είναι απόστασης 11.500 μέτρων, θα δοθεί στις 11 π.μ.. από το Μπιζάνι, στο Ηρώο Μπιζανομάχων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 15.00 μ.μ.. Ο Δήμος με ανακοίνωσή του καλεί  όλους τους συμπολίτες να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους  τον Μπιζάνιο Δρόμο, έναν ξεχωριστό επετειακό αγώνα, άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pkdi.gr/bizanios.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Δρόμου Αμαρουσίου 2018 «Σπύρος Λούης»
22-4-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Μαρούσι
Αγιοκυριακάτικες Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις Χωνιανών Μυλοποτάμου
O Σύλλογος Χωνιανών Ηρακλείου “Το Χώνος” με τον Σύλλογο Απανταχού Χωνιανών “Η Αγία Κυριακή” και τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου αθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Αγιοκυριακάτικων Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων Χωνιανών Μυλοποτάμου 2011. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top