20ος Μπιζάνιος Δρόμος

19-02-2017: Για μια ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί ο “Μπιζάνιος Δρόμος” στα Ιωάννινα.

Share

O 20ος Μπιζάνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου με διοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης. Στη διεξαγωγή του συμμετέχουν επίσης η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα Αθλητικά Σωματεία ΑΓΣΙ, ΕΚΑ Δωδώνη, Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων και Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων. Η εκκίνηση του κεντρικού αγώνα, ο οποίος θα είναι απόστασης 11.500 μέτρων, θα δοθεί στις 11 π.μ.. από το Μπιζάνι, στο Ηρώο Μπιζανομάχων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 15.00 μ.μ.. Ο Δήμος με ανακοίνωσή του καλεί  όλους τους συμπολίτες να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους  τον Μπιζάνιο Δρόμο, έναν ξεχωριστό επετειακό αγώνα, άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία
Οι Δήμοι: Δημητσάνας, Βυτίνας και Κλείτορος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και το Μουσείο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» οργανώνουν τον 1ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010» στις 30 Μαΐου.
5o RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY
14-10-2018: Αγώνας με χαρακτήρα fun run 9, 6 & 3 χλμ.
Taygetos Challenge 2018
24/25-3-2018: Ορεινοί αγώνες στον Ταΰγετο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο