2ος Μαραθώνιος Κρήτης – Creta Marathon 2017

9-4-2017: Μαραθώνιος και αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. στα Χανιά

Share

O Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων διοργανώνει την Κυριακή 9 Απριλίου τον «2ο Μαραθώνιο Κρήτης – Creta Marathon 2017».
Φέτος ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα μαραθώνιου, αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. αλλά και ποδηλατοδρομία.

Η εκκίνηση θα είναι από το κέντρο των Χανίων – Δημοτική αγορά και το Ενετικό λιμάνι μέχρι τον Πλατανιά και το ιστορικό Μάλεμε, στον πιστοποιημένο από όλες τις υπερκείμενες αρχές Μαραθώνιο Κρήτης.

Η διοργάνωση ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη των εγγραφών του Μαραθωνίου για τους δρομείς, καθώς και μία σειρά από άλλες πρωτοβουλίες και αποφάσεις που στόχο έχουν την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών, φίλαθλων δρομέων αλλά και απλών πολιτών και την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της 2ης διοργάνωσης του Μαραθωνίου Κρήτης.
Οι εγγραφές των δρομέων σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες έχουν συμβολική τιμή συμμετοχής που ξεκινά από τα 5€ για τα 2,5 χλμ. και να φτάνει για τον Μαραθώνιο δρόμο στα 15€ με πλήθος παροχών και διευκολύνσεών στις διαμονές και στις εσωτερικές και ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των ενδιαφερομένων. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις παροχές συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Πλαίσιο παροχών της Ο.Ε. προς τους συμμετέχοντες:

 • Α ριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα

 • Τεχνικό T-Shirt υψηλής ποιότητας

 • Τσάντα πλάτης

 • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία Bib tag της My laps

 • Μετάλλιο

 • Ηλεκτρονικό δίπλωμα

 • Ατομική Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού

 • Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, σταθμοί υπηρεσιών, υπηρεσίες – παροχές πριν και μετά τον τερματισμό κλπ.)

 • Πλήρης υγειονομική κάλυψη

 • Διευκολύνσεις στις διαμονές και στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις

 • Μουσικές εκδηλώσεις – τελετή έναρξης – λαμπαδηδρομία, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών

Περισσότερες πληροφορίες για τον μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: https://crete-marathon.gr/gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γύρος του Βόλου
Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.
Μεταλλίων συνέχεια
Νέες επιτυχίες για την εθνική μας με την Α. Πέρρα και την Σ. Λύκα να κερδίζουν το χρυσό στο άλμα τριπλούν και στον ακοντισμό αντίστοιχα και την Ε. Φιλάνδρα και τον Α. Παπαδημητρίου το χάλκινο στα 800 μ. και στην σφυροβολία.
Για όλες της ηλικίες
O Aθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας με τον Αθλητικό & Γυμναστικό Σύλλογο “Ανατολή” Ν. Ιωνίας και τον Φυσιολατρικό Όμιλο Ν. Ιωνίας διοργανώνουν την Κυριακή 20 Μαρτίου τους 26ους Αγώνες Στίβου “Μπλόκο Καλογρέζας” στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας. Οι αγώνες γίνονται προς τιμή των 22 Ελλήνων που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς το Μάρτιο του ’44 στο Μπλόκο της Καλογρέζας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο