SNF Run: Τρέχοντας προς τη νέα χρονιά

31-12-16: Αγώνας για την αλλαγή του χρόνου

Share

Ένας ξεχωριστός αγώνας απόστασης 5χλμ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου. Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα ακολουθήσει διαδρομή προς το ΣΕΦ και θα επιστρέψει στο ΚΠΙΣΝ. Εκεί, τους δρομείς θα περιμένουν πολλές εορταστικές εκπλήξεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

​Ημερομηνία αγώνα: Σάββατο 31/12

Ώρα: 23:40

Σημείο εκκίνησης: Εσπλανάδα

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 1.500 δρομείς

Απαιτείται προεγγραφή

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς ηλικίας άνω των 12 ετών. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αποδοχή των παρακάτω κανονισμών και των Όρων Συμμετοχής του αγώνα καθώς και η ανάληψη ευθύνης της συμμετοχής. Για τους ανηλίκους απαιτείται και ενυπόγραφη δήλωση του κηδεμόνα για την συμμετοχή τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στον αγώνα θα γίνουν δεκτοί οι πρώτοι 1.500 δρομείς που θα εγγραφούν.

Ώρα εκκίνησης-τοποθεσία τερματισμός- όριο τερματισμού:

Ώρα εκκίνησης είναι 23:40. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην αψίδα που βρίσκεται τοποθετημένη λίγο πριν την Εσπλανάδα, ανάμεσα στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και στη Λεωφόρου Συγγρού. Το ανώτατο όριο ολοκλήρωσης του αγώνα είναι 50 λεπτά.

Οδηγίες για την εκκίνηση:

Η άφιξη των δρομέων στα μπλοκ εκκίνησης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί 10 λεπτά πριν την εκκίνηση, δηλαδή στις 23:30. Οι δρομείς παρακαλούνται, επιδεικνύοντας αθλητικό ήθος και ευ αγωνίζεσθαι να τηρήσουν τις οδηγίες του αλυτάρχη και του προσωπικού του αγωνιστικού τομέα της διοργάνωσης καθώς και της ομάδας ασφαλείας.

Μπλοκ εκκίνησης:

Η κατάταξη των δρομέων στα μπλοκ εκκίνησης θα είναι συνάρτηση του ατομικού τους χρόνου επίδοσης στα 5 χιλιόμετρα. Τα μπλοκ διαφοροποιούνται με τρεις χρωματισμούς, οι οποίοι αντιστοιχούν σε ανάλογες επιδόσεις. Κίτρινο μπλοκ: επίδοση στα 5 χλμ.από 13:00-19:00. Μπλε μπλοκ: επίδοση στα 5 χλμ.19:00-27:00 . Πράσινο μπλοκ: επίδοση στα 5 χλμ. από 27:00 και πάνω. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την ημερομηνία και τον αγώνα επίτευξης του δηλωθέντος ατομικού ρεκόρ. Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η δηλωθείσα επίδοση, ο δρομέας θα κατατάσσεται αυτόματα στο τελευταίο μπλοκ.

Παρεχόμενες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα:

Νερό θα διατίθεται στους δρομείς κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό, καθώς και στα 2,5 χιλιόμετρα περίπου.

Α’ Βοήθειες: Ιατρικό προσωπικό θα βρίσκεται στην εκκίνηση και τον τερματισμό καθώς και στα 2,5 χιλιόμετρα περίπου.

Τουαλέτες: Τουαλέτες για τους δρομείς θα βρίσκονται κοντά στον χώρο του Κέντρου Επισκεπτών καθώς και στον χώρο πριν την αρχαιολογική ανασκαφή.

Έπαθλα

Κύπελλο απονέμεται στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια. Χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο απονέμεται στους τρεις πρώτους άνδρες και γυναίκες, ενώ αναμνηστικά έπαθλα δίδονται σε όλους όσοι τερματίσουν τον αγώνα.

Μετά τον τερματισμό, θα υπάρχουν για τους δρομείς ζεστό τσάι, ζεστό κρασί, βασιλόπιτα κλπ.

Περαιτέρω οδηγίες θα ακολουθήσουν λίγες ημέρες πριν τον αγώνα μέσω email σε όσους έχουν εγγραφεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Ορεινός Αγώνας Πάρνωνα
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Aqua Adventures by Artemida - Νέα ημερομηνία
Η ημερομηνία του αγώνα μετατίθεται
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο