3ος Δρόμος Αλιβερίου – Run4Aliveri 2017

7-5-2017: Για τρίτη χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας με την ονομασία “3ο Δρόμος Αλιβερίου – Τρέχω για την Πόλη μου – Run4Aliveri”.

Share

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, το γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ FITNESS CLUB και η GPC – Sports Event Management προκηρύσσουν το 3ο Δρόμο Αλιβερίου «Τρέχω για την Πόλη μου – Run4Aliveri» την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Πιστοί στη δέσμευσή μας για τη διεξαγωγή αθλητικού event με έντονο κοινωνικό προφίλ, όλα τα έσοδα των συμμετοχών του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά σε συγκεκριμένες κοινωνικές δράσεις “WE CAN HELP”, όπως συνέβει και στον 2ο Αγώνα.
Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και να συμβάλουν στην υλοποίηση του κοινωνικού σκοπού.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ώρα προσέλευσης: 8:30 π.μ.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες αγώνων:

1. 10 km τρέξιμο Ανδρών και Γυναικών. Ηλικιακές κατηγορίες: 1η κατηγορία από 16 έως 18 ετών, 2η κατηγορία από 19 έως 29 ετών, 3η κατηγορία από 30 έως 39 ετών, 4η κατηγορία 40 έως 49 ετών, 5η κατηγορία από 50 έως 59 ετών και 6η κατηγορία από 60 ετών και άνω.  
2. 3,7 km τρέξιμο Ανδρών, Γυναικών. Ηλικιακές κατηγορίες: 1η κατηγορία από 13 έως και 15 ετών, 2η κατηγορία από 16 έως 18 ετών, 3η κατηγορία από 19 έως 29 ετών, 4η κατηγορία από 30 έως 39 ετών, 5η κατηγορία 40 έως 49 ετών, 6η κατηγορία από 50 έως 59 ετών και 7η κατηγορία από 60 ετών και άνω.  
3. 3,7 km δυναμικό βάδην Ανδρών, Γυναικών. Ηλικιακές κατηγορίες: 1η κατηγορία από 13 έως και 15 ετών, 2η κατηγορία από 16 έως 18 ετών, 3η κατηγορία από 19 έως 29 ετών, 4η κατηγορία από 30 έως 39 ετών, 5η κατηγορία 40 έως 49 ετών, 6η κατηγορία από 50 έως 59 ετών και 7η κατηγορία από 60 ετών και άνω.  
4. 1,5 km τρέξιμο παιδιών (αγοριών και κοριτσιών) έως 12 ετών.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Πλατεία Αλιβερίου.

Διαδρομές:
Οι διαδρομές θα είναι κυκλικές με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού και οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Το μήκος της διαδρομής είναι μετρημένο και η διεξαγωγή του αγώνα θα επιτηρείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

Απονομή Κυπέλλων, Μεταλλίων & Διπλωμάτων:

Στον αγώνα των 10 Km:
– Ο 1ος νικητής ανά φύλο και ανά κατηγορία θα παραλάβει κύπελλο και μετάλλιο.
– Ο 2ος και 3ος νικητής ανά φύλο και ανά κατηγορία θα παραλάβει ιδιαίτερο μετάλλιο

Στους αγώνες (τρέξιμο και βάδην) των 3,7 Km:
– Ο 1ος νικητής ανά φύλο και ανά ηλικιακή κατηγορία θα παραλάβει κύπελλο και μετάλλιο.
– Ο 2ος και 3ος νικητής ανά φύλο και ανά κατηγορία θα παραλάβει ιδιαίτερο μετάλλιο

Στον αγώνα των παιδιών 1,5 Km:
– Ο 1ος νικητής ανά φύλο θα παραλάβει κύπελλο και μετάλλιο.
– Ο 2ος και 3ος νικητής ανά φύλο θα παραλάβει ιδιαίτερο μετάλλιο

Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν (ανεξαρτήτως διαδρομής και απόδοσης) θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αθλητική μπλούζα T-Shirt.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινάνε από τη Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ, συμπληρώνοντας το έντυπο συμμετοχής.

2. Μέσω του www.run4aliveri.gr , όπου υπάρχει ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

3. Μέσω του www.run4aliveri.gr , όπου μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο, να το συμπληρώσετε και να το στείλετε είτε στο email: [email protected] , είτε στο fax: 2117909089.

Απαραίτητη προϋπόθεση η πληρωμή του κόστους συμμετοχής, όπως αυτό ορίζεται παρακάτω.

Κόστος και τρόπος πληρωμής:

Α. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ έως και την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017. Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ.

Τρόπος Πληρωμής:

-Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ.

-Στον Τραπεζικό Λογαριασμό GR 0901721540005154002065385, Τράπεζα: Πειραιώς, Δικαιούχος: Σκούρα Μαρία. Στην περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: [email protected] ή στο φαξ: 211.790.90.89.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο έντυπο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, διαφορετικά δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωση συμμετοχής.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα Τράπεζας που πιθανόν προκύπτουν από την κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό της Διοργάνωσης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο, θα ακυρώνεται.

Β. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ από Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 έως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.
Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

Τρόπος Πληρωμής: Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ (Παρασκευή & Σάββατο) και την Κυριακή ΜΟΝΟ στη Γραμματεία του αγώνα και έως μία ώρα πριν την έναρξη.

Σταθμοί υποστήριξης:
Κατά μήκος των διαδρομών θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των αθλητών με εμφιαλωμένα νερά.
Στον τερματισμό θα διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες εμφιαλωμένα νερά και μπανάνες και άλλα προϊόντα των χορηγών.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση: Όλοι οι αγώνες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING, βάση της οποίας θα γίνει η κατάταξη (σε κάθε αγώνα) κατά κατηγορία.

Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται μέχρι μία ώρα πριν τον αγώνα από τη γραμματεία του αγώνα, που θα βρίσκεται στην αφετηρία.

Επιστροφή Chip /Αριθμών: Η επιστροφή των Chip είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μετά το τέλος του αγώνα στην γραμματεία. Με την επιστροφή θα δίνονται αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας και Ασφάλισης Συμμετεχόντων: Όλοι οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη (υγεία, ασφάλιση, ασφάλεια πραγμάτων και χρημάτων) & με την εγγραφή / συμμετοχή στον αγώνα αναλαμβάνουν ατομική ευθύνη.

Α΄ Βοήθειες: Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει κατά τη διεξαγωγή του αγώνα για την παρουσία ιατρών καθώς και ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους παρακάτω τρόπους:
www.run4aliveri.gr ή στο email:  [email protected]
– στην επίσημη σελίδα του αγώνα στο facebook πατώντας εδώ
– Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ στο τηλ. 22230 25045.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Δρόμος της Θηναίας Γης
8-8-2018: Αγώνας 7,1 χλμ. στην Κεφαλονιά
Ιστορικός δρόμος από το Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο
H Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων διοργανώνει στις 11 Σεπτεμβρίου αναβίωση της πορείας της φάλαγγας των Αθηναίων και Πλαταιών ελεύθερων πολιτών από τον Τύμβο του Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο απόστασης 37 χλμ. και προσκαλεί κάθε Έλληνα αθλητή/τρια να συμμετέχει.
2ος Αγώνας Δρόμου «Βασιλιάς Λεωνίδας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο