Taygetos Challenge 2017 by Salomon

25/26-3-2017: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στη Δυτική Μάνη.

Share

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην περιοχή της Δυτικής Μάνης ο διήμερος αγώνας ορεινού τρεξίματος Taygetos Challenge by Salomon.

Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις.
Συγκεκριμένα θα διεχαθούν:

Η Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς,

Η Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1120 μέτρα

Η Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα.

Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Στην ιστοσελίδα του αγώνα http://www.taygetoschallenge.com μπορείτε να βρείτε τις αναλυτικές λεπτομέρειες της κάθε διαδρομής, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, να ενημερωθείτε για τα καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας. Σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές και θα μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς θα δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Αγώνας Δρόμου Βαράσοβας – Κρυονερίου – Γαλατά - Νέα Ημερομηνία
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Ανεβασμένες οι συμμετοχές στην Ψάθα
Στην παραλία της Ψάθας έγινε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου για 8η φορά ο αγώνας 100 χλμ. σε άσφαλτο ενώ για 2η συνεχόμενη φορά έγινε και αγώνας 50 χλμ. Στοn αγώνα των 100 χλμ. κατάφεραν να τερματίσουν 58 αθλητές ενώ πρώτος ήταν ο Παντελής Καμπαξής που ολοκλήρωσε την απόσταση σε 7 ώρες και 38 λεπτά. Πρώτη γυναίκα ήταν η Αμαλία Ματθαίου που ήταν 6η στο σύνολο και χρειάστηκε λιγότερο από εννέα ώρες για να ολοκληρώσει τα 100 χλμ.
2ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»
5-3-2017: Για δεύτερη φορά ο Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο