Υμηττός Epic 2016

28-10-2016: Στον Υμηττό για δεύτερη χρονιά θα λάβει χώρα ο αγώνας με την επωνυμία “Imittos Epic”

Share

Η διοργάνωση Υμηττός “Epic” περιλαμβάνει δύο αγώνες διαφορετικών αποστάσεων σε καθαρά ορεινό πεδίο στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Ο αγώνας γίνεται κάθε χρόνο την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου.

Ο αγώνας “Epic” των 25 χιλιομέτρων απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς αγώνων βουνού, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα είναι απαιτητικό τόσο ως προς την τεχνική δυσκολία του τερέν, όσο και ως προς το υψομετρικό προφίλ (1.200μ στα πρώτα 15 χιλιόμετρα). Επίσης έχει και απαιτητικά χρονικά όρια σε δύο ενδιάμεσα σημεία ελέγχου.

Ο αγώνας “Ανάβαση Τρελού” των 12 χιλιομέτρων βασίζεται στην γνωστή “Ανάβαση του Τρελού”, από την παλιότερη σειρά αγώνων. Είναι ένας καλός αγώνας για δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν το ορεινό τρέξιμο σε αντιπροσωπευτικό τερέν, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και σκληρή δοκιμασία για τους έμπειρους δρομείς που θα προσπαθήσουν να κινηθούν πιο γρήγορα. Στα πρώτα 5 χιλιόμετρα η ανάβαση είναι 620μ. Η κατάβαση είναι πιο δρομική στο μεγαλύτερο κομμάτι της.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και το web site της διοργάνωσης είναι το: http://www.imittosepic.gr στο οποίο υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8/9-4-2017: Το διήμερο 8-9 Απριλίου θα διεξαχθούν οι ορεινοί αγώνες τρεξίματος στο νησί της Ύδρας
2ος Γύρος Ξυλοκάστρου
9-7-2016: Ο Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλογος Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής» νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει τον 2ο Λαικό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «2ος Γύρος Ξυλοκάστρου».
Poikilo Rocky Mountain 2022
Δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο