10ος Γύρος Δράμας Βαλδίρκεια 2016

18-12-2016: Επετειακός αγώνας 10 χλμ. στη Δράμα

Share

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας – Drama Runners θα πραγματοποιήσει αγώνα δρόμου 10 χλμ. στη Δράμα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας – Drama Runners, προκηρύσσει  τον 10
ο επετειακό αγώνα 10 χλμ. Γύρου Δράμας εις μνήμη Ν. Βαλδίρκα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016. Οι Drama Runners στην πρώτη τους διοργάνωση αγώνα δρόμου, σας προσκαλούν στη γιορτινή Χριστουγεννιάτικη Δράμα να τρέξετε στον εορταστικό γύρο της πόλης και να διασκεδάσετε με την οικογένειά σας στην αγαπημένη παιδική γιορτή της Oνειρούπολης!

Αφετηρία-Τερματισμός:  Άγαλμα Ελευθερίας – Πύλη Ονειρούπολης Δράμας

Μήκος Διαδρομής: 10.000 μέτρα

Διαδρομή: Η διαδρομή είναι σε ασφάλτινες αστικές οδούς με πολύ ήπιες κλίσεις, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1000μ.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα στο site του συλλόγου:  www.dramarunners.gr  όπου και θα αναρτηθεί η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και τα τελευταία νέα των διοργανωτών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για όλες της ηλικίες
O Aθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας με τον Αθλητικό & Γυμναστικό Σύλλογο “Ανατολή” Ν. Ιωνίας και τον Φυσιολατρικό Όμιλο Ν. Ιωνίας διοργανώνουν την Κυριακή 20 Μαρτίου τους 26ους Αγώνες Στίβου “Μπλόκο Καλογρέζας” στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας. Οι αγώνες γίνονται προς τιμή των 22 Ελλήνων που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς το Μάρτιο του ’44 στο Μπλόκο της Καλογρέζας.
Αγιοκυριακάτικες Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις Χωνιανών Μυλοποτάμου
O Σύλλογος Χωνιανών Ηρακλείου “Το Χώνος” με τον Σύλλογο Απανταχού Χωνιανών “Η Αγία Κυριακή” και τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου αθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Αγιοκυριακάτικων Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων Χωνιανών Μυλοποτάμου 2011. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο