10ος Γύρος Δράμας Βαλδίρκεια 2016

18-12-2016: Επετειακός αγώνας 10 χλμ. στη Δράμα

Share

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας – Drama Runners θα πραγματοποιήσει αγώνα δρόμου 10 χλμ. στη Δράμα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας – Drama Runners, προκηρύσσει  τον 10
ο επετειακό αγώνα 10 χλμ. Γύρου Δράμας εις μνήμη Ν. Βαλδίρκα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016. Οι Drama Runners στην πρώτη τους διοργάνωση αγώνα δρόμου, σας προσκαλούν στη γιορτινή Χριστουγεννιάτικη Δράμα να τρέξετε στον εορταστικό γύρο της πόλης και να διασκεδάσετε με την οικογένειά σας στην αγαπημένη παιδική γιορτή της Oνειρούπολης!

Αφετηρία-Τερματισμός:  Άγαλμα Ελευθερίας – Πύλη Ονειρούπολης Δράμας

Μήκος Διαδρομής: 10.000 μέτρα

Διαδρομή: Η διαδρομή είναι σε ασφάλτινες αστικές οδούς με πολύ ήπιες κλίσεις, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1000μ.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα στο site του συλλόγου:  www.dramarunners.gr  όπου και θα αναρτηθεί η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και τα τελευταία νέα των διοργανωτών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Θυσίας Σουλιωτών
29-5-2016: Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Εορτών Σουλίου 2016” και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στις 29-05 διοργανώνει τον «5ο Ορεινό αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών».
9ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. στο Αλεποχώρι Αττικής
27-2-2017: Αγώνας 10 χλμ. την Καθαρά Δευτέρα και αγώνας χαρταετού
Χιλιάδες δρομείς φώτισαν την Αθήνα
Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου κατά τη διάρκεια του 2ου Energizer Night Run. Ήταν μία καταπληκτική βραδιά, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν τρέχοντας στην καρδιά της πόλης προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στα Παιδικά Χωριά SOS. Η συναυλία των Megavat ολοκλήρωσε την γιορτή αυτή που για άλλη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την αρτιότητα της διοργάνωσης και την φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top