9ο Psathathlon

7-8-2016: O ΠΣ Ψαθοπύργου διοργανώνει αγώνα στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.

Share

Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου διοργανώνει την Κυριακή 7 Αυγούστου το 9ο PSATHATHLON, αγώνα Aquathlon (κολύμβησης – δρόμου αντοχής) στο λιμάνι (Φάληρο) του Ψαθοπύργου Αχαΐας.

Οι αποστάσεις και οι αντίστοιχες ώρες εκκίνησης του αγώνα έχουν ως εξής:

Ενήλικες (18 ετώ και άνω)
Κολύμβηση: 750 μ.
Δρόμος αντοχής: 3 χλμ.
Ώρα εκκίνησης: 9:30

Νέοι/νέες (13-17 ετών)
Κολύμβηση: 200 μ.
Δρόμος αντοχής: 1 χλμ.
Ώρα εκκίνησης: 10:30

Παιδιά (έως 12 ετών)
Κολύμβηση: 100 μ.
Δρόμος αντοχής: 500 μ.
Ώρα εκκίνησης: 11:00

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://psathopirgos.gr/enimerosi/nea/371-9o-psathathlon.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα
5-6-2016: Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας και ο ΓΣ Πίνδαρος Θηβών υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν την Κυριακή 29 Μαΐου τον αγώνα δρόμου «Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα».
Αγώνας δρόμου στο Χαλάνδρι
Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει τον πρώτο αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου θα έχει τρεις διαδρομές, των 10 και των 4 χλμ. αλλά και μία 600 μ. για τα παιδιά ενώ όλες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδριου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.
Mαραθώνιος περιπέτειας
Η τρίτη επανάληψη του ορειβατικού μαραθωνίου Ηρακλής που γίνεται στο βουνό της Οίτης ήταν σίγουρα και η δυσκολότερη για τους 89 αθλητές οι οποίοι αψήφησαν τη πρόγνωση για βροχές και σταθήκαν στην αφετηρία του αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο