2o People Run

16/10/2016: Το People Run πάει στο Κτήμα Συγγρού

Share

Το κτήμα Συγγρού φιλοξενεί στις 16 Οκτωβρίου το 2ο PEOPLE Run που περιλαμβάνει αποστάσεις 4 & 8 χλμ. για ενήλικες και 1 χλμ. για παιδιά.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ελάτε να τρέξουµε, να µάθουµε και να διασκεδάσουµε µαζί στον πιο πράσινο χώρο της Αθήνας.
ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ∆ΙΑΣΚΕ∆ΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ∆ΙΠΛΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΤΗΣ.

Το People, σε συνεργασία µε το Κτήµα Συγγρού και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστηµών, διοργανώνει ένα µεγάλο αθλητικό/επιµορφωτικό/διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια. Στo #PeopleRun 2 µπορείτε να απολαύσετε έναν αγώνα γεµάτο ενέργεια και δυνατές στιγµές, σε έναν καταπράσινο χώρο στο Μαρούσι, ενώ µαθαίνετε τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισµό και στη ζωή σας.

Ο αγώνας
Το event #PeopleRun 2 περιλαµβάνει χρονοµετρηµένο αγώνα δρόµου 4 και 8 χιλιοµέτρων και αγώνα δρόµου Kids Run 1 χιλιοµέτρου για παιδιά.

Δραστηριότητες για παιδιά
Την ηµέρα του αγώνα τα παιδιά µπορούν να συµµετάσχουν και στα εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά προγράµµατα που οργανώνει το Κτήµα Συγγρού: Γνωριµία µε τον κόσµο των µελισσών & τη σύγχρονη µελισσοκοµία, εξερεύνηση του ∆άσους Συγγρού µαζί µε παιδαγωγικά παιχνίδια, ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο και ενηµέρωση για τα αρωµατικά και θεραπευτικά φυτά.

Ο σκοπός
Το Doctoranytime, η µεγαλύτερη υπηρεσία online ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα, στηρίζει τη δωρεά Μυελού των Οστών για τα άτοµα που πάσχουν από λευχαιµία. Με την εκστρατεία «Βγάλε Γλώσσα», σε συνεργασία µε το «Χάρισε Ζωή», καλεί όλους να… βγάλουν γλώσσα και να δώσουν λίγο σάλιο, ώστε να εξεταστούν και να δουν αν είναι συµβατοί δότες µυελού των οστών, χαρίζοντας ζωή. Στο #PeopleRun 2, όσοι το επιθυµούν θα έχουν τη δυνατότητα µέσα από µια απλή και γρήγορη διαδικασία να γίνουν εθελοντές δότες µυελού των οστών. 
Την εκστρατεία στηρίζει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θα δώσει τον παλµό στο #PeopleRun 2, ως ambassador, δίνοντας το σήµα της εκκίνησης των αγώνων.  

Tο αναμνηστικό bracelet 
Το βραχιόλι M-brace the challenge σχεδίασε αποκλειστικά για το People η Άννυ Αλμασίδου του Koko Di Alma, για να μας θυμίζει όλα όσα συμβολίζει ενεργειακά το σχήμα του ορθογωνίου: τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, την πειθαρχία, τη συμμετρία, την ειλικρίνεια. Όλα όσα σου δίνουν τη δύναμη, όταν νομίζεις ότι έφτασες στα όρια των αντοχών σου, να ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλο. Και μετά λίγο ακόμη… 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέσα σε ειδική τσάντα το bib number για τον αγώνα δρόμου που θα τρέξουν, το Running Τ-shirt του #PeopleRun 2, καθώς και το αναμνηστικό bracelet M-brace the challenge. 

Οι υποστηρικτές
Αν µετά τα 4 ή 8 χιλιόµετρα τρεξίµατος αναζητήσετε κάτι θρεπτικό για τον οργανισµό σας, η Chiquita θα είναι εκεί και θα δώσει µπανάνες σε όλους!
Η Βίκος Α.Ε. θα προσφέρει δροσερά νερά και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόµενους. Επίσης, η Βίκος Α.Ε., υπενθυµίζοντας τη σηµασία και τη σπουδαιότητα που έχει η προσφορά αίµατος, θα δίνει τη δυνατότητα για εθελοντική αιµοδοσία επιτόπου.
Τα MediΠΡΙΝΟΥ θα είναι εκεί για να σας γνωρίσουν όλα τα καινούρια προγράμματα ομορφιάς, περιποίησης και ευεξίας.
Η Saucony θα προσφέρει το running gear για την ομάδα του PeopleRun.
Fit & fun: Οι έµπειροι γυµναστές των Holmes Place θα βοηθήσουν στην προθέρµανση των συµµετεχόντων στους αγώνες δρόµου, καθώς και στην αποθεραπεία τους. Επίσης, µαζί τους θα χορέψουµε zumba, το πιο διασκεδαστικό πρόγραµµα χορού-γυµναστικής. 
H Pizza Fun θα διαθέσει λαχταριστές λιχουδιές, πίτσες και καλτσόνε, σε όλους όσοι βρεθούν στο #PeopleRun 2. 

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 4Κ και 8Κ είναι €10. 
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 1Κ Kids Fun Run είναι δωρεάν. 

Για πληροφορίες για όλες τις δράσεις και εγγραφές στους αγώνες, επισκεφθείτε το www.PeopleRun.gr

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με web-banking & paypal, καθώς και στο κατάστημα Runner Store, στο Golden Hall».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge: Δυνατή ακόμα η συμμετοχή στον αγώνα
Οι προετοιμασίες για τον πρώτο ορεινό αγώνα Taygetos Challenge ολοκληρώνονται και οι 150 και πλέον δρομείς που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή θα χαρούν το Σαββατοκύριακο 27-28/3 τις ομορφιές του Ταϋγετου. Αν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμετοχή μην ανησυχείτε καθώς υπάρχει ακόμα η δυνατότητα εγγραφής. Δείτε πως…
2ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου 5 & 10 χλμ.
16-9-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Καραϊσκάκειος Δρόμος 2015
27-6-2015: Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νο. Καρδίτσας διοργανώνει στο πλαίσιο της 48ης Διεθνής Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» τον ομώνυμο αγώνα δρόμου 25 χλμ.
Back to Top