2o Σύζαθλος

30-10-2016: Αγώνας βουνού στο Σέιχ Σου με τρεις διαδρομές

Share

Η “ΣΥΖΩΗ” (Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες) διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη τον 2ο ΣΥΖΑΘΛΟ, ένα μεγάλο αγώνα βουνού με τρεις διαδρομές 27 χλμ, 14,5 χλμ και 5,4 χλμ για διαφορετικές απαιτήσεις. Σκοπός του αγώνα είναι όσο το δυνατό περισσότεροι συνάνθρωποί μας να ζήσουν τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση, της υγιεινής ζωής, αλλά και να γνωρίσουν τις δράσεις του Συλλόγου ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειές μας για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών μας με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες.

Ο 2ος ΣΥΖΑΘΛΟΣ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016 στο πανέμορφο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syzathlos.gr και στο facebook θα μπορείτε να ενημερώνεστε με τα φρέσκα νέα και εξελίξεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον 34ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου 20χλμ. ΣΔΥΑ
Ο ΣΔΥΑ προκηρύσσει την Κυριακή 13 Μαρτίου τον 34ο Αγώνα Δρόμου 20 χλμ. Αθήνας, 2 χλμ. για παιδιά και αγώνα σκυταλοδρομίας 2×10χλμ., σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
1st Nafpaktos Challenge 2016
10/11-9-2016: Ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση
Το adidas Open Run πηγαίνει Καβούρι
Την Τετάρτη 3 Ιουλίου όλοι οι φίλοι των adidas Open Run δίνουν ραντεβού στο Καβούρι για την πέμπτη ομαδική προπόνηση της σειράς. Ήδη στις τέσσερις πρώτες δρομικές εκδηλώσεις έχουν δώσει το παρών πάνω από 3.000 συμμετέχοντες που έτρεξαν χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό με μόνη τους «υποχρέωση» να διασκεδάσουν κάτω από τις οδηγίες των προπονητών της adidas. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο