SNF Run Τρέχοντας προς το μέλλον

23-6-2016: Ένας ξεχωριστός αγώνας από το Παναθηναϊκό Στάδιο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Share

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο βραδινός αγώνας δρόμου 6 χλμ. SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, στο πλαίσιο των 4ήμερων εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμβολικά διοργανωμένος, και φέτος, κατά τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας. Παράλληλα, και για πρώτη χρονιά, θα διεξαχθεί αγώνας 1 χλμ. Special Olympics.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) την ώρα της δύσης του ήλιου (20:50) και, μέσω μιας διαδρομής που θα μας περάσει από το κέντρο της πόλης και την Λεωφόρο Συγγρού, θα καταλήξουμε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ο αγώνας είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του αγώνα www.SNFRUN.org. Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό την επιβράβευση της συμμετοχής και της προσπάθειας, αλλά και την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας. Ωστόσο, παρά τον κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση.

Η Αναστασία Ζαννή και ο Γιάννης Σαββιδάκης θα είναι και φέτος μαζί μας ως οι εκφωνητές –εμψυχωτές του SNF RUN. Με το προσωπικό τους χιούμορ και με μουσικές ‘’γέφυρες,” η Αναστασία και ο Γιάννης θα κρατήσουν παρέα στους δρομείς μέχρι την έναρξη του αγώνα. Η Αναστασία Ζαννή είναι σοπράνο διεθνούς φήμης και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας, ενώ έχει συμμετάσχει στις τελετές ενάρξεως των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2010 στο Βανκούβερ του Καναδά και στους Special Olympics Worldgames 2015στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ. Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ο οποίος έχει διαπρέψει ως αθλητής και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ο αγώνας οργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) και με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ. Το  SNF RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη διοργανωτική επίβλεψη της MKE Αναγέννηση & Πρόοδος.

Δηλώστε εδώ συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2017
23-4-2017: Ορεινός αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στον Παρνασσό στις 23 Απριλίου.
Όλα έτοιμα στη Θεσσαλονίκη
Όλα είναι έτοιμα για τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” που θα γίνει αυτή την Κυριακή 1 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετοχές έχουν κλείσει τόσο στη μαραθώνια απόσταση όσο και στους αγώνες των 10 και 5 χλμ. ενώ αναμένονται νέα ρεκόρ συμμετοχών. Στον αγώνα η WIND που είναι ο βασικός χορηγός θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στο Παιδικό Χωριό του Φιλύρου δίνοντας ένα ποσό για κάθε συμμετέχοντα. Δείτε τα τελευταία νέα.
Το τρίαθλο της Κορινθίας
Η Transition Sports μετά τον αγώνα τριάθλου στον Σχινιά συνεχίζει, πάλι με Sprint απόσταση, στην Λίμνη Δόξα το Σάββατο 13 Ιουλίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο