Mαραθώνιος Λεμεσσού – Limassol Marathon GSO

19-3-2016: Ο μαραθώνιος της Λεμεσσού και τα παράλληλα αγωνίσματα

Share

Η πόλη της Λεμεσσού διοργανώνει τον δικό της μαραθώνιο, τον Limassol Marathon GSO την Κυριακή 19 Μαρτίου και περιμένει χιλιάδες δρομείς από κάθε γωνιά του πλανήτη. Πέρυσι, άλλωστε, η διοργάνωση συγκέντρωσε σχεδόν 13.000 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα, αριθμός ρεκόρ για την Κύπρο.

Ο μαραθώνιος ξεχωρίζει για την όμορφη αλλά και σχετικά εύκολη διαδρομή στην παραλιακή ζώνη της πόλης κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους μαραθωνοδρόμους. Επιπλέον, περνά και από την αρχαία πόλη της Αμαθούντας δίνοντας και ένα ιστορικό ενδιαφέρον στη διαδρομή. Η διοργάνωση βρίσκεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων (AIMS), ενώ διαθέτει και την πιστοποίηση διαδρομής.

Εκτός, όμως, από τον μαραθώνιο, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται αγώνας ημιμαραθώνιου αλλά και 10 & 5χλμ. καθώς και αγώνας 1χλμ. για παιδιά.

Δείτε εδώ τη διαδρομή του μαραθώνιου.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.limassolmarathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Folegandros Chora Races
28-6-2014: Το Γυμνάσιο ΤΛ Φολέγανδρου διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιουνίου αγώνες δρόμου από 3,5 – 12 χλμ. με την ονομασία Folegandros Chora Races 2014.
2ος Αγώνας δρόμου - Αναψυχής Μαλαντρενίου
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Greece Race for the Cure 2015
27-9-2015: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen® διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2015.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο