8ος Αριστοτέλειος Δρόμος

14-5-2016: Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., διοργανώνει αγώνα δρόμου υγείας 4,68 χλμ. στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος»

Share

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., διοργανώνει αγώνα δρόμου υγείας 4,68 χλμ. στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος». 
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., στo πλαίσιo των αθλητικών δραστηριοτήτων, διοργανώνει δρόμο υγείας στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος». Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση για κίνηση, φυσική δραστηριότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητών και εργαζομένων) αλλά και των κατοίκων της πόλης γενικότερα

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 Μαίου 2016

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 
Συγκέντρωση, εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία Χημείου.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Φοιτητές/τριες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο δρόμος είναι ανοικτός για όλη την πόλη, για όλους τους πολίτες.

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
· Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.gym.auth.gr
· Στην ηλεκτρονική δήλωση, οι συμμετέχοντες θα δηλώνουν  ότι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, όσον αφορά τυχόν τραυματισμό και ότι πρόσφατα γιατρός έχει επιβεβαιώσει τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε αθλητικές δραστηριότητες.
· Η προθεσμία  εγγραφών λήγει στις 12 Μαίου 2016.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
-Μέλη του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του ΑΠΘ: 3€ 
-Μη μέλη του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του ΑΠΘ: 5€
-Παιδιά: Δωρεάν

6. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
· Η πληρωμή και η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει απο τη Δευτέρα 9 Μαίου έως την Πέμπττη 12 Μαίου 2016 από τη Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (ώρες 8.30-13.30 και 15.00-20.00, reception).
· Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στον δρόμο των 1000μ. δε θα δηλωθούν και δε χρειάζονται αριθμό. Θα τρέξουν αποκλειστικά με ευθύνη των γονέων τους.

7. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
· Η συνολική απόσταση που θα διανύσουν οι ενήλικες συμμετέχοντες είναι κατα προσέγγιση 4680 μέτρα.
· Ο δρόμος θα διεξαχθεί στο χώρο του Α.Π.Θ., σε μια κυκλική διαδρομή στους δρόμους της Πανεπιστημιούπολης.
· Οι συμμετέχοντες, μετά την εκκίνηση, θα πρέπει να καλύψουν τη διαδρομή μέχρι να τερματίσουν τόσες φορές, όσες προβλέπεται από την κατηγορία στην οποία ανήκουν
· Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική. Τα περάσματα και οι στροφές όλων θα ελέγχονται ηλεκτρονικά
· Χρονικός περιορισμός για τον τερματισμό δεν υπάρχει.Αθλούμενος που για οποιοδήποτε λόγο εγκαταλείψει την κανονική διαδρομή ή που δεν θα συμπληρώσει τις απαιτούμενες στροφές, ακυρώνεται από τον αγώνα.
· Ο δρόμος των 1000μ. για παιδιά δεν είναι αγωνιστικός και δεν θα υπάρχει κατάταξη. Τα παιδιά θα τρέξουν χωρίς αριθμό, μόνο για τη συμμετοχή και με ευθύνη των γονέων τους.
· Γενικότερα ο Αριστοτέλειος Δρόμος είναι ένας ερασιτεχνικός δρόμος, που διοργανώνεται απο το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ για την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας για φυσική δραστηριότητα. Ως τέτοιος δεν έχει σχέση με καμία αθλητική ομοσπονδία.

8. ΕΠΑΘΛΑ
Στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο και στους τρεις πρώτους νικητές  θα απονεμηθούν μετάλλια. Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, θα απονεμηθεί έπαθλο, στην πρώτη σχολή και στην πρώτη ομάδα (με βάση τους χρόνους). Τέλος, θα υπάρξουν αποτελέσματα και κατάταξη ανα ηλικία, ανά σχολή και ανά ομάδα, στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. 

9. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ
· 18.30 Δρόμος παιδιών 1000μ.
· 19.00 Δρόμος 5000μ.
· 19.30 Απονομές

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το δεξί η σειρά Transition
Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο 1ος αγώνας τριάθλου της σειράς Transition. Ο καλός καιρός αλλά και η προσεγμένη οργάνωση βοήθησαν όλα να κυλήσουν ομαλά και σχεδόν 150 αθλητές να τερματίσουν τον αγώνα.
2ο Rock & Trail Lesvos
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
1ος Οικονόμειος Δρόμος
Αγώνες στην Τσαριτσάνη Ελλασόνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο